Saturday, June 7, 2008

The Sexy June 2008 Issue

Photobucket

“Oh Abang Nuar!” Whenever the Cosmo writers talk about Anuar Zain, those are one of the remarks we use. Hehe…especially me and Nana (Beauty Writer) lah. Sejak dapat peluang bertentang mata dengannya untuk photo shoot Can’t Take Our Eyes Off February issue lalu, kami makin tabik dengan sikapnya yang sangat gentleman, tak menunjuk, and very professional. Hinggakan our grafik girl, Yvonne yang selama ni, tak tau a single song of his pun “jatuh cinta” dengannya. Maybe that’s the reason why, Anuar Zain is voted as Cosmo Malaysia’s Sexiest Male Singer. Tak percaya? Check out June 2008 issue. We also have Faizal Tahir as runner up, and many other Malaysian wonderful celebrities deemed as the sexiest.
Also, jangan lupa check out our Fun Fearless Fabulous women kali ini. Juliana Cheong yang “kaya” pengalaman dalam bidang makeover diri, tak kira rupa paras mahupun personaliti dirimu. Bertuah dapat berkenalan dengan dirinya yang cukup berkarisma. And ofcourse, if you have anyone of such credibility and personality, do share HER with us! We want to feature girls yang Fun, Fearless and Fabulous in the thing that they do.

What’s Cosmo without the LOVE? We have so many dating tips this month, kalau dapat amalkan semua pasti hubungan bahagia selamanya. Ewah! But really, our dating tips memang menyengat terus ke kalbu. I do get readers saying “Macam mana Cosmo tau this things are happening to me” Simple answer, we are psychic. Eh taklah! WE ARE YOU! We know what you want, we’ve been through what you are facing. That’s why each page we write is so meaningful and close to heart, and we hope you guys can cherish it too.
Apa termenung2 lagik tu, silalah dapatkan Cosmo NOW! Tak rugi belanja RM5.50 tu, you get so much more! Believe me!

Love,
Anida (Features Writer)

2 comments:

Jehan said...

Hi Cosmo team!

Personally, saya mmg tak lepas membeli cosmo tiap2 bulan sebab kandungannya yang sentiasa menarik, esp fashion info dan tips on relationship! In short, a mag that's value for money. I think you guys are doing a fantastic job. Keep up the good work!:-)

Nani Aling said...

boleh tak kalau cosmo anjurkan satu segmen di mana memilih pembaca sebagai cover depan pada bila-bila masa saja... tak kira dia cantik atau tidak, tinggi atau rendah...makeover special...dengan syarat yang mudah.mana tahu saya boleh jadi covernya.