Tuesday, August 5, 2008

Fara Fauzana nak jumpa KAMU!



Kan ari tu dah cakap Cosmo ada plans for Fara Fauzana and YOU. Well, jom jumpa wanita Fun, Fearless and Fabulous ini. Details...

Tarikh: Ogos 16, 2008 (Sabtu)
Masa: 2 petang hingg 3 petang
Lokasi: MPH, Mid Valley Megamall

Datang, jangan tak datang! Boleh minta autograf, bergambar dan berbual dengannya. Jangan terlepas plak!!

Love,
Anida

5 comments:

Girl Next Door said...

Alar...ada kenduri! Nak jumpa Fara!!!

Anonymous said...

Kalau cover Cosmopolitan selalunya nampak bertenaga. Makes me feel energised! However, as a Malay reader, I hope to see fashion yang sesuai untuk wanita melayu yang moden. Setakat ni, fashion nampak menarik tapi mungkin pakaian yang dipilih tu lebih sesuai untuk rakan-rakan kita yang berbangsa Cina. We love energy in our fashion but maybe with less sequins, lace and "lip-lap"? Harap nampak sesuatu yang Malay-skewed since it's a Malay mag.
Love,
Rin.

Anonymous said...

Salams to my darling Cosmo girls!

I agree with Rin about the fashion. I memang suka ikut trend-trend baru tapi maybe not so keterlaluan cos I'm still a Malay girl no matter how modern. Modesty is important in our culture. Talking about culture, is Cosmo showing us some new ideas for Aidilfitri? Nak baca mag lain macam malas sebab mungkin idea-ideanya tak kena dengan usia saya yang tak tua tapi tak juga muda (27). Harap Cosmo bantu wanita Melayu jadi bergaya sakan!!!

Sayang selalu,
Wani

Anonymous said...

A'kum semua!
Majalah Cosmopolitan taknak feature model Melayu ke? Sekali-sekala seronok jugak kalau dapat tengok model yang bukan mat saleh kan? Besides, I'm sure there are some hot Malay girls out there. Maybe it's time for a model search? Hehe...

Su

From The Editor said...

Hi Rin, Wani and Su,

Wah, we have fashionista la in our blog. Pandangan you all cukup bermakna untuk membuat fashion pages kami lebih mantap. Of course kami takkan lupakan gaya tradisi dan juga bersesuai dengan trend terkini, so watch out for our upcoming issues yang mesti ada banyak barang gempak and hot trend yang boleh you all cuba Hari Raya nanti!

Thank you for your comments, see you at MPH MidValley nanti dgn Fara!

Love
Izza