Wednesday, September 10, 2008

"Demam" Raya


Sorry terbuat mode sunyi sepi. Cosmo team tengah pulun siapkan isu seterusnya. Almaklumlah, nak cuti panjang nanti. Tapi, dalam tengah sibuk tu, kat belakang kepala terfikir juga bab persiapan Raya - baju apa, kuih raya, beraya kampung siapa (nasib baik my turn tahun ni. yes!), nak boriakan anak2 ke tidak... And, open house nak buat ke tidak pun dah mula fikir dari sekarang. Our life, like the magazine works a few months ahead. Dahsyat, dahsyat.
Apa pun, I hope you guys are having better days!
Love,
Anida

5 comments:

hanys said...

erm.. betul.. few days ni cosmo senyap sunyi.. tak post apa-apa pun.. Demam raya dah start kat opis i.. dah dapat kad raya official, sampul raya offcial.. belum ada duit nak isi jer.. hehehe..
apa-apa pun ntuk team cosmo, 'aja, aja fighting!!!, tak sabar nak tunggu next issue ni..

zura ahmad said...

Sempat lagi ke Kak Nida nak "boriakan" anak2?

anida said...

boriakan anak? tak, tahun ni semua lain2 kain, kaler jek sedondon. hanys, jemput pergi buka puasa ngan Dynas k!

didie said...

nak pegi!!! cane?

anida said...

cepat2 call Ungku Natasya (see post on Dynas buka puasa). siapa cepat dia dapat!