Tuesday, September 16, 2008

Kembara Shopping

Amacam? Dah mula beli-belah untuk Raya? Myself, almost done itupun sebab I started really early. Dalam "bersedia" awal tu pun, bila ternampak yang menarik depan mata, sukar juga nak tahan diri. Like last weekend, balik Terengganu sebab nenek my husband meninggal dunia (al-fatihah). Sempat juga ronda KT, dan hentian "wajib" semestinya Noor Arfa yang tempatnya kini jauh lebih gempak (see pix, sorry if it doesnt do justice). Maka, terboronglah juga beberapa barang di situ, untuk diri sendiri dan ehem, anak2 (can't help myself!). Jom kongsi sebarang pengalaman atau tip shopping dengan Cosmo.

And also, tengah ronda2 tu, ternampak sesuatu yang sangat "menarik". Lihatlah...



"Maut" kalau tak beli...hehehehe...







Love, Anida


5 comments:

didie said...

always want to go to butik arfa..but it's damn expensive lah

anida said...

Didie, kat arfa tganu ada corner for reject items. still in good condition. i tak beli sutera kat sana, i prefer pasar payang sebab boleh bargain guna kepakaran cik abg yg terer kecek ganu. hehe. beli kaftan jek kat arfa, kain dia best!

hanys said...

betul, arfa damn expensive.. hr tu tgk yg kat JAlan TAr, baju kurung papling murah rm499.. its nice, tapi nak menjaga satu hal pulak.. rasa mbazir beli mahal..

baby said...

bukan arfa ngah uat sale ker..xpi if lawa worth ar beli..hihihi

zura ahmad said...

yea.. thn depan raya ganu ada jugak la destinasi baru untuk ditujui selian drp pasar payang. I like Noor Arfa sebab material berkualiti dan rekaan lain daripada yang lain.