Friday, October 24, 2008

Cosmopolitan November 2008 - Dapatkannya SEKARANG!

Seronoknya dah JUMAAT! Apa plan hujung minggu? Apa pun rancangan kamu, jangan lupa grab Cosmopolitan November yang baru dijual tu ya. Lihatlah sendiri betapa hebatnya Scarlett Johansson bergaya untuk wajah depan Cosmopolitan Malaysia. She looks hot! Tentu kamu tahu yang dia pun baru menamatkan zaman solonya, ngam ngam Cosmo dapat selitkan kisahnya. Phew!
Lagi lagi yang menarik, Cosmo kali ini paparkan pelbagai tip melancong lain dari lain buat kamu. Maklumlah, dah hujung tahun ni, tentu sibuk berencana untuk langsaikan baki cuti 2008. Kalau kamu selak halaman 74 (Hemat Belanja Kala Melancong), 76 (Quiz: Destinasi Percutian Idamanmu?), 152 (Jurnal Percutian Cosmo Malaysia) dan inspirasi fesyen untuk cipta mood travel lebih gempak dalam Morning Glory, h92 - memang seronok cuci mata!
Pernah mengimpikan kehidupan ala selebriti? Sebelum melangkah ke alam itu, apa kata korek dulu hakikat di sebalik dunia glamor dalam ruangan What You're Dying To Know About (h90). Seronok pun ada, takut pun ada...
Gadis Cosmo jelita sepertimu tentu tak mahu ketinggalan tip kecantikan hebat "hidangan" Nana. November ini, dapatkan pelbagai produk jenama hebat terbaru lengkap dengan cara memakai dan manfaatnya untukmu. Tak perlu nak fikir panjang sebelum membelinya. Dengar saja cakap Cosmo ya...
See? Dengan hanya RM5.50, ilmu dikongsikan bersama bernilai lebih dari itu. Berbaloi untuk bacaan your long weekend ni. Tunggu apa lagi, Miss Cosmo Miss Out tau!

Love,
Anida

10 comments:

hanys said...

dah dapat semalam!! huhuhu.. dapat free pantene lagi.. tapi semalam sehari sntuk bz.. nasib sempat baca otw balik dr kejer.. phew! suka baca topic this week, pasal bercuti. coz i'm dying for holiday!!!!

firdura said...

hmm..saya dapatkan ari isnin leaps kat mph sacc mall..cepat lak rasanya cosmo kuar ..biasanya dalam 24, 26 hb baru kuar kan..
tapi saya enjoy sangat cosmo kuar awal..belh la luangkan masa dengan Cosmo..

anida said...

syabas la peminat nombor satu Cosmo ni! Itu macamlah kitorang sangat sayang...hehehehee...kalau ada cadangan story, silalah bagitau. boleh Cosmo cuba paparkan. mwahs!!

nakdararindu said...

haah,,rasenye bulan neh awal sikit kan,,aper2 pon tak penah miss lah beli cosmopolitan dr keluaran pertama,,neway seronok jumpe blog neh,,mesti dilink ni

Zian said...

bestnya bc cosmo..slalu dpt free mcm2 kn..yg latest ni dpt spare pad n pantene treatment..kan besh if cosmo 2x in a month..miss cosmo!

Zian said...

Team cosmo..hope u can create a website for cosmopolitan malaysia magazine ok!barulah bertambah cosmo kan..anyway gudluck ya!

monica said...

keluaran baru COSMOPOLITAN i dah dapat semlm n ada lagi free...
i nak tanya macam mana nak poskan kan peraduan? ada kan jawapan kena tulis diatas poskad atau mcm mana i kena poskan?

anida said...

monica, u kena potong tang borang tu, isi and lekatkan atas poskad then antar. some of our readers beli dua magazine - satu utk baca, satu utk antar for peraduan. ;)

Sueltra said...

sy beli cosmo since 2nd edition - Angelina Jolie. dah buat collection kat umah tu...
btw kat saya perhatikan takde ;agi topic pasal orang kurus dying nak tambah berat...sume pasal nak slimming/tips nak kurus bla3....
mcm saya ni...kurus tp still ok..cuma tekanan gak bila org duk tanya asal kurus sgt, tak makan ke? amboi2....sy ni hi metabo..
harap2 adela artikel untuk ni nanti..harappp sgt...

by yaya, 156cm, 40kg..hahahaha!

Treatment Shop said...

Nice Post! I also read some of your postings. I really learned a lot of things. Thank you for sharing.