Tuesday, February 24, 2009

Cosmopolitan Mac 2009 - DAH ADA!


Sementara menunggu nak balik ni, rasa gatal tangan n tak sabar2 nak memperkenalkan isu Mac yang gempak ini. Tadaaa! Amacam?
Jom berkenalan dengan Isla Fisher, pelakon utama filem Confessions of a Shopaholic. Filem mengenai wanita "gila" shopping ini bakal menemui kamu tak lama lagi, dan Cosmo sendiri akan anjurkan majlis tayangan perdananya tau! Nak ketahui lebih lanjut, dapatkan isu terbaru ini NOW! Pastikan kamu mendapat jemputan eksklusifnya ya. Rugi besar kalau ketinggalan.
Bersempena tema shopaholic, Cosmo turut sertakan tip bijak berbelanja, dan pengakuan 50 wanita Malaysia mengenai detik membeli-belah. Bukan main lagi. Seterusnya, tenggelami dirimu dengan halaman dipenuhi aksesori terhangat musim ini, dari kasut ke hairpiece ke cincin ke gelang...macam2 lah! Rambang mata nakkan semua.
Kamu pasti pernah mendengar al kisah pasangan yang berlainan perangai tapi masih bersama? Tetapi, adakah itu bermakna mereka mampu bertahan? Tak semua kombinasi boleh mencapai kebahagiaan bersama. Selaklah halaman 88, terkupas segala kemusykilan.
Ada lagi...Tapi kamu kenalah dapatkan Cosmo isu Mac ini cepat2 tau. Kalau tak mahu miss satu pun keluaran Cosmo, langgan saja. Kali ini, siapa langgan cepat ada peluang menang koleksi Bobbi Brights dari Bobbi Brown (harganya RM1,000 woh!). Go get it now!!!

Love,
Anida

22 comments:

yaya|azura said...

yayyyyyyyyyy! nak pegi beli lah, lepas tu nak isi subscription form. ;-D

suezensuzanna said...

yeah....me too....nk subscribe jugak lah...;)

ani said...

baru je beli tghari td...cosmo mmg best!!!

imy said...

halaman muka surat masih nipis ke utk isu ini?
sila beri jwpn kepada soalan sy dahulu.
soalan : kenapa cosmopolitan 2009 semkin nipis?

SIRANA said...

hmmm...smlm dah pergi cari cosmo kat 2 kedai..tp xada yg jual cosmo..kecewa betul..hari ni pasti dapatkan cosmo!

Anida said...

Hi Imy,

Thanks for your concern, tapi FYI, Cosmo Mac dah tak "demam" macam Feb. Izza dah bagi her answers in previous comments, dan seperti dijanjikan we're back with more exciting stuff. :)

nakdararindu said...

hoho,,,mesti beli nih,,,tapi mcm tak jumpe lg plak,,, kene banyak kan saba nih,,hehehe

imy said...

anida,
ok.thanks ya.
im concern coz i dah kumpul dari 1st cosmo lagi.

Natasha said...

weeeeeeeeeee dah beli dah belii!!!! happy gila pagi tadik g keje g kedai mamak ada jualll!!! hehehehe!! and btw, i minta sgt shopaholic series tuuu sume buku sophie tu i ada....nk sgt g preview tapi kan, i send sms to cosmo tu, dia kata kod promosi tak sah. byk kali dh try. huhuuu mcm mana ehhh..ada tak cara lain nak apply?? huhuuu please2....

Hazlina Hassan said...

Hi Geng, I dah dapatkan smalam dkt NZ Mid Valley, suprisingly major newstand masih tak jual lagi Issue terbaru ni. So kena lah rajin2 jalan carik Cosmo sbb nak jadi org pertama baca Cosmo kononnya.

Yealah, i cuba jugak sms, tapi takda reply (selalunya ada) Takpa, i try lagi. Memang nak sgt tgk movie tu sbb nak bagi kesedaran untuk diri sendiri.

Tertarik dgn beg Jaspal yg ada dalam Issue terbaru, apa lagi terus pegi JASPAL beli beg baru! Hahah jgn jeles. COMSO is my shopping bible, thanks 2u! CHOY!

Anida said...

Imy: No problem. We hear you, kami pun nak sangat magazine yg bak kata Izza, setebal buku panduan telepon..hehehe
Natasha and Hazlina: Thanks for your feedback. i will get back to you on the SMS thingy real soon. sat naaaaa...

Anida said...

Natasha & Hazlina - problem solved. teruskan SMS, lepas ni okay lah tu. :)

Pink Marie said...

hello cosmo!

i baru dpt beli cosmo tadi. sooooo.... there's one thing yg i tak sangka!

thank u cosmo for publishing a snippet on Imran Ajmain's charity work! i tak sangka actually, i thot mcm takde respon but thanks again miss editor ;)

girls, especially yg minat kat imran n lagu bes dia tu, come to my blog n read what he'd done.

http://mafiakampung.blogspot.com/search/label/program

pictures at http://galeri360.fotopages.com/

cosmo, byk ye contest2 menarik. shopaholic n titus, beb! cool..

cda M said...

almk!!i xbeli lagik cosmo march!kedai kat area umah n ofis tak kluar lagik la..camne neh..

Hazlina Hassan said...
This comment has been removed by the author.
Hazlina Hassan said...

Cayalah Anida, you are the LEGEND! Dah beres sms contest. I just sent again & terima auto reply. Ada rezeki jumpa u all dekat sana (perasannya)

P/S : Sempat belek novel series Shopaholic ptg td @ MPH Sunway Pyramid. Member entitled for 20% off cepat..cepat...sebelum terlambat!

eytaibrahim said...

hi,,, i pon cube jugak send sms tuh,, hopefully terpilih la,,, tapi kan kenape eh i tak dapat reply msg die,,,tertanye2 nih,,hurm

Pembaci said...

Oo dah baca hari Khamis dulu, Muka depan ok. dan hadiah2 yg ditawarkan bulan ni semua gempak.
Harap2 dapat hadiah COAS. Tapi yg premier movie tu kenapa tak dinyatakan tarikh dan dimana?
BTW, mcm biasa muka Dayang sarawak ada keluar- 2 pages (sungguh turn off), sedangkan bab tanya pasal lagu terkini kegemaran tu tak menepati soklan. tak patut dikeluarkan.

cda M said...

tumpang tnye sket..nape i takleh nak sms? byk kali try but still tak dpt2.ade sesape tak kat sini yg mengalami prob yg same?

Natasha said...

i nak hadiah preview! hahaha :P

NONG said...

i got it...tak miss if belum habis..

Tidiey said...

saya tak pernah miss majalah nih setiap bulan...dalam senarai majalah yang perlu dibeli,cosmopolitan ditangga teratas..kerana apa..?harganya cukup murah jika dibandingkan dgn mana2 majalah kat malaysia nih....thanks cosmo..

p/s : jgn ingat lelaki tak baca cosmo erk....