Friday, June 19, 2009

Cosmopolitan Julai Menantimu!

Hi girls,

Tup tap tup tap, dah masuk bulan Julai kan! Baru rasa macam 2009, dah half year gone. So, ini juga menandakan keluaran Julai sudah berada di pasaran.

Get your copies now, selain ada banyak artikel menarik from team Cosmo, read all about Irma Hasmie dan kisah cintanya yang sempoi... dengan abang Nabilnya tu. Nanti Anida cerita kisah behind the scene cover story ye...

And jangan lupa bagi yang sedang hangat berdating tu, sertai pertandingan melamar sempena pembukaan filem The Proposal lakonan Sandra Bullock dan Ryan Reynolds tu... hadiahnya best-best belaka - termasuk gaun pengantin dan honeymoon suite!

Jualan mega dah nak menjelma, so Cosmo prepare you guys dengan banyak tip shopping menarik dan hot fashion & beauty items to get this sale season. Dan jangan lupa untuk hijaukan gaya hidupmu dengan banyak tip "hijau" untuk kamu terus menjaga masa depan bumi.

Okay, get your July Cosmo NOW!

Love,
Izza

10 comments:

Natasha said...

alamakkk!! alamak!!! nk beli!!!

mama zharfan said...

ptg tadi i check kat my area (batu caves), tp tak de lagi cosmo july...emmm...tak sbr nak beli ni...

fa_wassini said...

mesin pengesan error telah diaktifkan... tut tut tut -banyak tip shoppong menarik - shoppong apekah ? hehehe

eytaibrahim@ndr said...

hahaha.. dah dapatkan semalam.. love it so much,, eheh,, tetibe rase ade muke sendiri lak mase malam ramah mesra ngan liyana jasmay,, weeeeey...

stardust. said...

im an avid cosmo reader.i love cosmo sgt2tp i perasan y cosmo skang lebih nipis dari mase mule2 keluar dlu.uhuh.why?

haslina said...

eytaibrahim...

me too!! tetiba terperasan muka sendiri jugak.. hehe!!!

i love the cover.. Blue + Pink..
sangat mengujakan...;)

Suraya said...

x sabar nak beli too..tapi kan....harap2 someday COSMOBILE dpt dtg dekat2 bangi sini....saya susah nak ke PJ/damansara sana..jauh amat..keje banyak summore..please?? hehe

Anonymous said...

how to join ROC workshop?

UNatasya said...

Hi all,

I've posted the details on ROC skincare workshop for your further info.

Cheers!

Siti Nurul Jannah Fital said...

hello...saya terlepas dua 2 keluaran cosmo iaitu Mei dan Jun..
hurm...macam mana saya nak mendapatkannya ye???

I really2 need it...