Wednesday, December 23, 2009

Isu Januari 2010 bersama Cheryl Samad

Kenapa kamu kena dapatkan isu Januari Cosmopolitan SEKARANG?!:
1. It's the Body Love issue, segalanya tentang tubuhmu Cosmo kongsikan. Ada kisah lemak dan "kata-katanya", isu kesihatan yang melanda wanita muda yang perlu kamu ketahui dan bagaimana selebriti Malaysia (termasuk barisan finalis pengacara 8TV Quickie).
2. Ada cara untuk kamu menangi trip ke Hong Kong. Siapa cepat, dia dapat ya!
3. Cheryl Samad, our lovely cover girl dedah rahsia hebat mengacara di pentas siaran langsung. Dan tak lama lagi, Anugerah Juara Lagu 2009 bakal berlangsung. Nantikan kemunculan Cosmo yang telah dilantik media rasmi mereka ya...But don't worry, we're not singing..hehehehe...
4. Tahun baru, azam baru...Cuba nasihat yang telah dibentangkan Cosmo. Pasti banyak yang menusuk kalbu.
5. Kamu nak kelihatan Girl Hot atau Guy Hot? Kedua-duanya kamu boleh perolehi menerusi beauty spread kami di dalam isu ini.
6. 50 jejaka Malaysia kongsi hal wanita. Bukan main lagi...memang nakal!
6. Check out resolusi fesyen tahun baru. Macam2 idea baru kena kami turuti. Barulah boleh bergelar fashionista.
7. Menangi pelbagai hadiah hebat ditawarkan termasuk produk Stage, Fudge, Mariah Carey, menonton wayang Tooth Fairy dan rawatan True Spa. Juga, Amazing Makeover bersama Lancome.

Miss Cosmo, Miss Out!!

10 comments:

Hazira said...

wah!!
cosmo baru dah keluar..
mesti beli!!

and happy new year to team cosmo!
semoga tahun hadapan, cosmo lebih menarik & gempak!!

:)

nadhirah nasser said...

I LUUUUURRRRRRVVVVVEEEEEEEE CHERYL!!!!!! THANKS COSMO TEAM!!!

beautybimbo said...
This comment has been removed by the author.
beautybimbo said...

yeah..i dah submit sumer contest..tp sayangnyer tak dapt join lancome makeover..sgt sedih..

neyrat khunphithak said...

i will get it soon...
happy new year 2010 COSMO...

eytaibrahim said...

yeaaa.. dah habis khatam dah pon.. hehe slmt tahun baru guys.. semoga tahun baru COSMOPOLITAN terus sukses dan lebih banyak event untuk sya menang.. hehe

azila said...

Saya dah pun call utk Lancome makeover tapi bukan Natasya yg jawap.. mayb dah terlalu ramai. emm leave your phone number, we'll call rather u selected or not.. confirm x dapatlh tu..

PrimoChic.com said...

baju cheryl cantik.. love it..
tapi posing lebih kurang sama je dgn edisi2 terdahulu. mesti cekak pinggang. hehhe.. mintak photographer lebih creative la. boring gak asyik tgk posing yg sama je setiap keluaran.. :P
hope editor dpt ambil perhatian..

azila said...

posing cover gaya tu, memang identiti cosmopolitan magazine.. seluruh dunia pun sama..

nazLYNN jane said...

sya pu kalau tangkap gambar mesti posing camtuh? influenced by the artists... ;)