Wednesday, January 20, 2010

KIM KARDASHIAN untuk Cosmo Malaysia!

Kamu semua sungguh bertuah kerana dapat baca dan saksikan kisah selebriti antarabangsa pada majalah tempatan terhebat ni. Where else can you get Kim Kardashian exclusively for you? Hanya Cosmopolitan Malaysia saja boleh buat sebegini khusus untuk tatapan kamu. Hebat, bukan? Read her story...dia memang best.
Also, Henry Golding dalam paparan fesyen bulan ni. Dan Henry kongsikan pandangannya tentang dating. Tak ketinggalan Anugerah Fun Fearless Fabulous 2009!! Gambar eksklusif sewaktu acara hebat itu dianjurkan. Dan fesyen haute couture yang telah digayakan jemputan dan selebriti. Memang gempak.
Sempena bulan penuh kasih sayang yang bakal menjelang, cuba kuiz CINTA Cosmo ya. Juga, perfume spread memaparkan wangian terbaru di pasaran mesti kamu miliki. Serta pelbagai rencana cinta, tips kecantikan dan fesyen yang kamu nak tahu dalam isu Februari.
Jangan ketinggalan hadiah menarik daripada Shiseido, Garnier, Safi Rania, Revlon dan pelbagai jenama hebat lain! Kenalah cuba masuk okey.
Miss Cosmo, Miss Out!

8 comments:

Hazira said...

i'm first! :)

dah keluar?
erm... esok mesti beli ni..

love cosmo!!

nadhirah nasser said...

i lurve.... henry golding!!! hehehhe.. good job again on this issue cosmo... mantap!!!

erm... Cosmo team, rasa nya kan... kalau tak kisah la.. i nak bagi pendapat.. this blog could be a two way communication punya media.... coz.. tak best jugak la reader je yg melalak dekat comment tu... why dont bagi feed back yg menarik untuk pembaca blog nie?..

sekadar pandangan...:)

eytaibrahim said...

hahahaha.. dah dapat dah.. huhuuuu

~z13L@D@L@Dy~ said...

sudah beli tadi:)

Hazlina Hassan said...

sexy cover girl :)

hanys said...

getting thinner..hope to hold and see cosmo like before. haih

azila said...

henry golding? gorgeous & cute, tp gadis2 melayu (sasaran pembaca) lebih mendambakan l'laki mcm Ashraff Muslim .. dan fasshion Henry dlm magazine tu nampak so gay.. malulah.

azila said...

suka ashraff muslim feature dlm mag, nampak selamba..