Friday, February 12, 2010

Kuku Fantasi


Pernah bayangkan jemarimu dihiasi kuku berwarna-warni sepertimana yang kamu lihat dalam trailer filem Alice in Wonderland? Bayanganmu itu tak mengarut langsung kerana OPI juga impi perkara yang sama! Kamu kini boleh bermain warna dengan Absolute Alice, Thanks So Muchness!, Off with Her Red! dan Mad as a Hatter. Mula terdapat di pasaran pada pertengahan Februari ini dengan harga RM59 setiap botol. Dapatkan cepat, ia terhad!


XOXO,


Zura Ahmad.




6 comments:

azila said...

waktu premier tu x sesuailah. 7pm?

Suraya said...

cantik kaler2nye :)

mizzura said...

tak sabar nak tengok alice in wonderland..cosmo..update lah blog ni cepat..huhu..

azila said...

I tgk blog hampir tiap2 hari. tapi diorg x updated.

ee arse said...

blog cosmo for sure lagi best if posted with daily finds of cosmo team dalam mengeluarkan isu bulanan untuk cernaan minda pembaca..and facebooking..please :)

From The Editor said...

Hello readers,

Thank you for your comments. Apologies for the silence, we were away for a while during CNY break and busy right after we came back... but that is no excuse to not update you guys with our news. I'll post my visit to India soon...hang on!

Love, Izza