Monday, May 17, 2010

Blake Lively - Cosmo June Issue!

We're back! Dapatkan isu Jun dengan Blake Lively dan kisah eksklusifnya untuk Cosmo. Dan semestinya ada bonus - 10 Jejaka Terhangat pilihan Cosmo termasuk (tahan nafas)...REMY ISHAK! Remember Cosmopolitan Pamper Suite yang dilangsungkan sempena Anugerah Bintang Popular BH 2009 lalu... Ada banyak gambar eksklusif selebriti yang datang memanjakan diri buat tatapan kamu.
Miss Cosmo, Miss Out!

11 comments:

mizzura said...

akan ku dapat kan seberapa pantas..blake juga..siap kau..! :-)

eytaibrahim said...

10 terhangat kembali.. mesti la hot issue nih.. akan dapatkan segera.. ")

qidzizie said...

beli jangan tak beli..tak sempat nak memebeli lagi huhuhu...

From The Editor said...

hope you all dah dapat your Cosmo copy! enjoy reading and let us know what you think...

hanys said...

sudah dapat. siap dapat Nivea men lagi. thanx a lot cosmo! btw, nak share pasal Friendship Forever: saya dan N berkawan baikdari form 1 sampai kini (26 thn). but lateley, sejak dia adak BF (saya ada juga), saya semakin tidka diendahkan. bermacam cara saya buat, sampai sanggup kembara ke Jb berjumpa dengna dia, alih2 BF dia juga didahulukan. sedih, memang pahit. lama-lama saya sedar, saya dah tak diperlukan dalam hidup hidup dia. perlahan-lahan saya undurkan diri. kamai masih berhubung, cuma keakraban tu sudah hampir hilang.. tiada lagi saya mengadu tentang kerja dan bF saya pada dia.. haih. susahnya.

mummy roshie said...

rasenye tajuk 30 krisis gadis kosmo tuh mmg best.ahaks..!!tips tuh sgt membantu..siap kongsi kat kawan2 lagik tips tuh...kekekekee..!! walhal..!!bc kat kosmo jer..luv u cosmo..

eytaibrahim said...

errr.. bila nak jadikan tiz zakiah cover.. hehe permintaan nih.. :)

mummy roshie said...

Hai..br balik dr youth festival kat PWTC hr nih..1st time sy dpt berkunjung kat booth cosmopolitan...wah..!!excited sgt sebab harap dpt jumpa team cosmo..dah berjaya daftar langganan setahun sebab ade diskaun...siap dpt gift n mini cosmo lagik..best tul pg sana...

cuma sy agak kecewa sebab cosmo ade buat mini shoot untuk cover cosmo..punyer la sy excited nak join, sygnye mamat yg jaga tuh tengah bz print mini shoot yg dah siap untuk org sebelum sy...hmmm..sy tetap tunggu sebab sy mmg excited sgt nak amik shoot yg cantik..boleh la update dan kempen pd kawan2...mamat tuh sempat bgtau sy yang dia akan ambik gambar sy lepas dia tak bz..tunggu punye tunggu dia buat (dlm ms yang agak lama yer)..berpeluh jugak la sy tunggu tp sy masih senyum sebab sy nak sgt2..(semangat gadis cosmo la katakn).....lagikpun gadis yg jaga kat situ sempat beritahu sy bahawa sy org yg terakhir untuk mini shoot hari nih...

tp sy kecewa bila tgh dia bz2 tuh..ms artis shila (anak ND lala) tuh dtg...terus mamat tuh ambik gambar dia dan kawan shila ..sempat dia tunjuk pd artis dan teman baiknye itew hasil gambar dia, ms tuh jugak dia terus pg kat laptop dia untuk print kn...rasenye aper sy rase??sy yang dah tunggu punye la lama dan berpeluh2 kat situ mcm btg kayu je rase..sedih sgt2...sy kecewa dan sy terus pg dr situ...

sebagai peminat fanatik yg sgt gilerkan majalah cosmo dr edisi pertama sampai sekarang..sy rase sgt kecewa dan terkilan..bukan selalu sy nak dpt peluang ke booth cosmo...kalau x, xkan la sy sanggup tunggu kat situ..xkan sebab shila seorang selebriti dan sy cuma peminat, sy di pinggirkan??sedey tul sampai sy terbawa2 perasan tuh bila sy balik rumah...sy menangis ms sy taip komen nih...

sempat sy tanya pd girl tuh..bila editor cosmo akan turun pdg...dia kata ahad nih dlm pukul 12..seronoknye kalo dpt jumpa team cosmo kan..sebab u all mmg best..!!!

hukhukhuk..per pun..kecewa sgt2...

UNatasya said...

Hi mummy roshie,

First of all,thousand apologies to keep you waiting last weekend. Actually, booth kami dah tutup masa you datang and masih ada beberapa unprinted covers that were not printed out. Shila memang dah beritahu kami awal-awal that she will come to take picture at our booth after her session kat booth lain.

Having said all that, we truly value your support and we would like to invite you to our next event that will be happening soon this month.

Do give us a call at 03-77259998 or send a personal email to marketing@acpmagazines.com.my and share us your details- Full name, IC, Contact number and email.

Once again, thank you for your support and apologies for the unpleasant incident.

mummy roshie said...

hmm...takpe la...maybe sebab sy tak minat artis tuh kut...
sebenarnye bukan taknak join even cosmo..
tp masa takde..lagik pun sy keja shift..susah nk cr masa..

takpe la..benda dah lepas pun..yg penting dah dpt jumpa editor cosmo
pun dah suker da...
:) ...dia mmg baik n friendly...muaaahhhsss..!!syg dierr...

anyway..kiter tetap sayang cosmo..yeeeaaa..!!yeaaaaa..!!

eka |u|u ♥ said...

hahaa ..
daa dpt daa ..
elok2 tnggl stu jer kt kdai mak cik kiah tu ..
heehe