Friday, August 20, 2010

Terhangat Isu September 2010 - Scha Alyahya

Sekali tengok pasti kamu terpukau, betul tak? Dressed up in this lovely Farah Khan dress is the lovely Scha Alyahya. Biarpun dia teramat sibuk dengan sesi penggambaran, tapi Cosmo sempat dapatkannya sebab tahu ramai pembaca Cosmo amat meminatinya. Hasilnya, memang puas hati!
Istimewa isu September, a special section on Runway to Raya, dari pentas peragaan musim Luruh/Dingin 2010, Cosmo ambil yang mana paling sesuai untuk digayakan Syawal ini. Daripada lace, perincian mewah ke rona menawan jingga dan biru, kamu pasti bertambah teruja kerana ada produk saranan yang boleh didapatkan di Malaysia!
Tunggu apa lagi! Dapatkannya sekarang... Below, sedikit buah tangan daripada photo shoot bersama Scha. Enjoy!
Scha mula dirias untuk shot pertama, siap kena rujuk gaya Cosmo paling sesuai untuk dicuba depan kamera.

Aksesori tersedia untuk lengkapkan gaya.

Kasut mewah memang buat semua di situ rambang mata.

Lagi rujukan untuk the Cosmo style. We want to make Scha international!

Editor, Izza Safinaz beri tips tampil menyerlah di depan kamera sebagai Cosmo cover.

Aksi comel Scha! Payah nak pilih sebab semuanya cantik.

Jurusolek terkenal, Khir Khalid beri sentuhan profesional.

8 comments:

Kasut Pink said...

harus dapatkan ni!

CaDLyNN said...

dah keluar ke?
zasssssss...balik ni kene terus carik ni..tak sabarnyeee

eytaibrahim said...

aaaa.. tak saba nak beli nih.. hehe eh bila nak letak tiz zaqyah pula cover.. hehe harap permintaan termakbul nanti.. :)

mizzura said...

baiklah...saya roger semua bookstore skang..hehe..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Syima Emi said...

esok pergi cari.. tapi tuan editor, gamabr2 dlm blog ni kecik2 laaa..kasi lebar sikit baru terbeliak mata semua..hehehe..(just suggestion)..

From The Editor said...

Thank you semua!
Syima Emi; thanks for the comment. But you can click on the picture, akan keluar besar. :)

Suraya said...

scha cantik..... :)