Wednesday, July 30, 2008

Hari Yang Biru

COSMO Team - (dua dari kiri) Nana, Yvonne, Zura, Nida, Laura bersama Stephanie (Beauty Editor CLEO, kiri sekali)


Pernah tak kamu ke pejabat dan lihat hampir semua (atau separuh) rakan sekerja "tiru" warna busanamu? Agak ngeri, bukan? That's what happened to us today, siap kena arah balik tukar baju lagik. Kalau ada, kongsikan dengan kami!!
love,
Anida :)

2 comments:

Alice Teh said...

Memang seronok (dan ngeri!) tengok situasi sebegini. I pun pernah tengok happening macam ni kat office. Masa tu kami pakai top hitam dan skirt/seluar kelabu. Kelaka betul - macam pakai uniform! LOL.

Alice Teh said...

Oh, saya lupa nak beritahu. Setiap hari Jumaat is uniform day. Jadi, besok kami akan pakai t-shirt biru - hari yang biru bagi kami juga! ;-)