Tuesday, August 26, 2008

Selera Gaya

Salam buat semua Cosmo gals!



Rindu pulak bila dah seminggu tak posting. Hope everyone is doing great and I rasa semua dah bersedia untuk menghayati bulan Ramadan ini dengan semangat baru. Dah ganti puasa belum? Nasib baik I sempat juga ganti tapi paling tekun ganti puasa dalam team Cosmo ni, Zaiti, almost every week dia puasa... ada puasa sunat jugak kot!

Bulan ni bukan sekadar nak bersiap untuk Raya tetapi juga untuk kembali kepada kesederhanaan dan jangan terlalu ghairah shopping nanti. Nasihat saya, berpada-padalah ya... Beli apa yang patut dan elakkan pembaziran lebih-lebih lagi time harga naik sana sini.


So, I rasa ramai jugak antara you all yang dah tempah baju raya dengan tailor kegemaran ataupun dah congak warna baju raya tahun ni. Kalau tak sempat, beli saja di pelbagai kiosk Ramadan nanti. Tak payahlah berpasang-pasang, satu pun dah memadai.


Bercerita pasal fesyen, I nak tahu juga you all punya interest in style. Sebab sebelum ni ada a few bloggers yang tertarik dengan ruangan fesyen Cosmo. So amatlah dialu-alukan feedback daripada you all sama ada fesyen yang ditampilkan dalam majalah sesuai dengan cita rasa kamu, perlukan lebih elemen tertentu dan jika produk yang digunakan bersesuaian.


Jangan segan kerana semua feedback yang kami terima adalah untuk meningkatkan mutu majalah untuk you all juga! Hope to hear from you soon!

Anida, me and Tasha feels small bila berdiri next to Dynas yang tinggi lampai!

Get the latest Cosmo kat kedai berhampiran sekarang! Cover girl bulan September ni, Dynas yang hot dengan pelbagai drama serta filem dan juga Pelakon Wanita TV Popular!

* Oh! Thank you Fara for your time datang bertemu pembaca Cosmo di MPH MidValley haritu. I'm truly honoured to have you walaupun tahu you busy giler that week! You're a sweetheart!


Salam merdeka!
Izza

7 comments:

hanys said...

hye cosmo, i baru dapat beli cosmo sept.. biasa bila i gaji on 222hb, i dah jumpa kat mana-mana stall. tapi kali ni, sampai 27hb br dapt cr.ni pon tnampak kat abg india jual tepi lrt..terus sambar n kepit. geram betul... ni tengah baca ni.. i kena sorok cosmo dr oficemates i, sebab i nak baca dulu.. syok nyer layan cosmo kat opis, time lunch macam ni.. heaven! so, bila dah habes, i'll comment ya..!

hanys said...

hy cosmo, its me again.. since dahtahu cosmo ada blog, u all akan tengok naam i je la kat sini. hhahaha... sebab i ni big fan cosmo.. huhu..

so, i suka cosmo sept, sebab ada pasal kereta since i 'otw' nak beli my first car ni.. dah setahun setengah kerja,so dah stabil. tapi kan, naper sikit sangat?? tambah la lagi macam how to choos perfect car, how to dress up car (kdg2 org pompuan ni, melampau sgt dress up kete), do's n dont... but i love the web about autoworld.. br tau ada web pasal kete.. hehehe..

ooo, pasal fesyen dlm cosmo, ada sesetnagh fashion yg boleh di guna pakai, mcm tips pilih jeans (i love it!, all the up date handbag (make me always update, n kutuk org lain punya bag yg out of date, hahaha).. even u all paparkan beg dr GUESS, LV (yg i tak mampu), but i still can find dr brand lain yg i mampu..
i suggest, u all paparkan fashion yg boleh pakai ngan tudung. tdung tu plak, biarla praktikal.. gulung2 make me messy la.. :)

From The Editor said...

Hello Hanys,

Terima kasih for your interest in Cosmopolitan. You are most welcome untuk beri pandangan dan cadangan. Memang you are truly pembaca setia Cosmo.

Hope to meet you someday at our upcoming events ya!

Love, Izza

Anida said...

Hi Hanys,

Terharunya ada "penunggu" setia Cosmo. Cayalah! Apa kata you langgan jek terus Cosmo, tak payah susah2 cari Cosmo kat kedai. Confirm terus antar kat alamat you. Besides that, bila langgan akan dapat hadiah gempak kalau jadi 30 pelanggan pertama. Best woooohhhh...

-Anida-

zura ahmad said...

Hi Hanys, welcome to our blog! thx for your support. Mengenai isu bagaimana nak "make up" kereta and how to find a perfect 1st car sebenarnya telah Cosmo paparkan di isu yang sebelumnya. Yup, mmg Autoworld sgt useful kalau nak tau lebih pasal kereta. Tak payah lah lagi nak tanya boyfriend kan! Hehehehehe...

XOXO,
Zura Ahmad

hanys said...

anida, dulu i memnag nak langgan cosmo, tapi i takut tak lepas kat tgn i.. takut ada org ambik dr mail box.. tak mahu n tak sanggup kehilangan cosmo..

HANIS NYSA said...

HOLA.... nak tanye mcm mane nk share poblem kat cn... nys like to share somethig abt relatioships... nys need ur help.....