Wednesday, August 27, 2008

Cosmopolitan September Dah Dijual!

Rugi kalau tak dapat satu...
Akhirnya!! Cosmo kembali Ramadan ini dengan lebih banyak cerita-ceriti best, sudah tentu untuk pembaca tersayang. Antara yang tak boleh lupa dibaca...
* Dynas jual koleksi bajunya yang happening di alam maya!
* Lenggok Bahasa Flirting - apa erti gerak manjamu itu
* Terfikir bagaimana selebriti boleh bergaya begini atau begitu? Cosmo kupas isu tu...
* Ada barisan wangian terbaru gempak boleh pilih, bolehlah harum semerbak Raya ni!
* Istimewa! - Inspirasi dari runway untuk musim luruh/sejuk.
* Also, COSMO CAR SPECIAL! Macam-macam tips balik kampung. Siapa kata gadis Cosmo tak tau jaga kereta? :P
* Dan lagi, dan lagi, dan lagi...
Go get it NOW!
Love,
Anida

2 comments:

HANIS NYSA said...

hola.... im your fans... congatulation to all team cosmo coz give ta best idea in cosmo.. u like to know that nys sanggup blik umah coz kat tempat nys blaja xd cosmo time nys cr kat kedai... so now nys da ada cosmo september... dynaz was here... keep it up.. make the dream come true... assalamualaikum....

HANIS NYSA
MUAR

Anida said...

Hi Hanis,
Thank you for your support. You are truly Cosmo!