Monday, August 4, 2008

What a weekend...

Hi girls,

Macam mana your weekend? I'm sure you all buat macam-macam and get a chance to unwind after all the hectic week at work. I know, I have. As usual Monday memang hari yang paling best nak catch-up and update kengkawan dengan cerita hari Sabtu & Ahad. Nak ikutkan, waktu lunch time memang tak cukup nak cerita semuanya!

For me, Sabtu lepas, I went to kenduri kahwin and later hang-out kat rumah my mom. Ahad baru la jadi domestic diva (kemas rumah, basuh baju, masak, tengok tv + tidur extra hour) - letih tu :). But I'm sure you all ada acara yang lebih menarik and maybe get the chance to catch Cosmobile yang singgah di Subang Parade dan Bijou Bazaar Bangsar hari Sabtu lepas (sori tak dapat join - kat kenduri).

Some of you, mungkin ada kat pulau peranginan, attend birthday party and maybe shopping or menjerit keseronokan kat puncak Genting sempena MTV Asia Awards yang gempak tu! Tasha was there and she'll share some pics and interesting encounters with hot local and international celebs soon. Wah! tak sabar nak tengok gambar dia dengan Jared Leto...

Let us know if you have great weekend stories to share!

Jumpa lagi...
Izza

3 comments:

Alice Teh said...

Hi Izza and team at Cosmo, I had a great time kat Look Out Point hari Sabtu lalu bersama kawan-kawan. Ceritanya ada di sini.

Zura said...

Hi Alice, I teringin benar nak pegi makan kat Look Out Point tu. Tp tak tahu the exact location. Mesti cantik tgk scenery kota KL kan?

Alice Teh said...

Hello Zura, memang cantik pemandangan kat sana. Kalau tak hazy, lagi best. Makanan sana OK saja, tapi pergi. Jangan tak pergi. :)