Friday, October 31, 2008

Haloouuuu...

Lamanyaaa tak post apa-apa tentang "beauty" dalam blog. But I'm sure Anida's posts made up to that. Banyak betul update cik kak tu. Seperti yang kamu mungkin dah tahu, kami di Cosmopolitan sentiasa ingin beri informasi, nasihat serta tips-tips "that really works" untuk our readers. So I'm hoping you'd be able to spend some time and cerita kat I tentang your beauty habits. Apa you suka or tak suka... nak senang lagi, just answer these questions...

1. Apa yang dicari bila membeli lipstick?
- shine
-tak tebal sangat
-tahan lama
-melembap
-warna yang cantik
-tak pakai lipstick pun

2. Apa warna gincu favourite kamu?
-coklat
-merah
-neutral
-merah samar
-ungu
-oren

3. kamu guna lipgloss?
-selalu
-sekali-sekala
-tak langsung
Lepas ni I tanya soalan tentang solekan bahagian lain pula ok...



By the way, kalau terasa nak menderma (kamu patut menderma!).... do buy the new 2009 Clarins We Care Diary untuk membantu cerahkan masa depan kanak-kanak yang kurang bernasib baik. Nak tahu lebih lanjut layari http://www.clarinswecare.com.my/
-Nana-

4 comments:

hanys said...

1. Apa yang dicari bila membeli lipstick?
--melembap
-warna cantik


2. Apa warna gincu favourite kamu?
-merah samar


3. kamu guna lipgloss?
--sekali-sekala: sebab dia melekit

Sueltra said...

1. Apa yang dicari bila membeli lipstick?
- shine
-melembap
-warna yang cantik


2. Apa warna gincu favourite kamu?
-merah
-merah samar


3. kamu guna lipgloss?
-sekali-sekala..it's sticky icky!
selalu lekat habuk!!

ira said...

. Apa yang dicari bila membeli lipstick?
- shine
-tahan lama
-melembap
-warna yang cantik

2. Apa warna gincu favourite kamu?

-neutral
-merah samar

3. kamu guna lipgloss?
-sekali-sekala

LaDyHeRa said...

1. Apa yang dicari bila membeli lipstick?
-sesuai dengan kulit muka

2. Apa warna gincu favourite kamu?
-pinky..

3. kamu guna lipgloss?
-yes.. of coz.