Monday, November 24, 2008

Cosmopolitan Disember 2008 Di Pasaran!


Hello, hello...
How was your weekend? Harap2 lebih gempak dari cuaca yang agak suram, dingin dan sejuk sejak kebelakangan ni. Alang alang tengah bajet gaji tu, jangan lupa peruntukkan skit untuk beli majalah kesayanganmu ni ya. Cosmopolitan Disember sudah pun dijual, don't be the last to get it tau.
It's DAYANG NURFAIZAH on the cover. She looks beautiful, doesn't she?! Memang lain dari lain. Ikut kisah projek "besarnya" untuk 2009 di halaman 88 yang bakal menjadikannya artis bertaraf antarabangsa.
Juga, check out produk kecantikan terbaru untuk musim Krismas ini! Banyak kaunter tawar pelbagai produk dengan harga istimewa, boleh buat hadiah untuk teman atau diri sendiri. Jangan abaikan pula tip dari Nana, bersengkang mata cik kak tu nak bagi yang terbaik untukmu..hehehee..
Ketahui Senjata Rahsia Milik Wanita di halaman 74 - taktik psikologi yang boleh diguna pakai dalam perhubungan, pasti egonya tak tercalar dan yang penting, kamu pun puas hati. Wanita Cosmo yang bergelar isteri - ketahui usikan nakal dambaanmu (di ranjang), pasti aksi asmara makin meletup lepas ni. Wah!
Ikuti juga paparan fesyen menarik bulan ini, dari cool clutches to carry to parties ke aksesori cekak yang mampu menghangatkan gaya mahkotamu.
Tunggu apa lagi. Miss Cosmo, Miss Out!

Love,
Anida

24 comments:

CikChelsea said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ani said...

lastweek lg sy dah beli cosmo dec 2008...hehe

Asma said...

Saya dah sambar dari magazine rack Jumaat lepas. Best!

PixiePwincess said...

hello cosmo team / beauty writer,

i'm just curious. what do you call 'eye bag' in BM??? hmmm beg mata? tht's too literal kan?

firdura said...

sekarang cosmo cepat kuar every month..bestnya,,,tak payah tertunggu2 lagi kat kedai buku..bestnya baca cosmo..tahniah cosmo team!

nakdararindu said...

betollah,,cepatkan,,all the best buat team cosmo,,oh ye selamat ulangtahun ke3..tak sedarkan,,dah 3thn kite bersama,hehe

Nana said...

Hi PixiePwincess

Eye bag is described as sembap la basically. sembap bawah mata lah kiranya...

PixiePwincess said...

ooh thank you very much Nana. i am beginning to think of it as kantung mata. heheheh bunyi mcm v.indonesian.

c i k y u said...

hey cosmo team, this is myfist time..baru je dapat tau yang cosmo ada blog..i'm not a cosmo collector, but i do read it and i even sell it at my shop..laku! macam goreng pissang panas..congrats to all!

hanys said...

saya pun dah sambar last friday.. terus baca n baca.. sampai lunyai.. yg best nama saya ada dalam senarai blogger Cosmo! huhu. terharu sangat

Anida said...

Hanys, tentulah...sebab you are one of our darlings..hehehee..

cikyu, thank you for your support! we truly appreciate it. cakap pasal goreng pisang panas, bestnya kalau dapat satu plastik! laparrrr...hehehehe

.ila. said...

sy dah beli, n yang tak dapat sy nafikan memang best.
yang paling penting, tak akan moody lagi ketika period.

thanks cosmo.

misz eyeliner said...

saya dah lama baca cosmopolitan. mulai awal penerbitan. dkt 3thn kot! tapi hari ni sy sgt gembira melihat nama sy dlm page from the editor!!

**gembira!!**

tq & loe cosmopolitan!

Pink Marie said...

heheh.
eventho i lambat register as follower, i letak link cosmo kat my blog tau. but sorry i hide my blog =)

takpe la tade nama kat editor list pon, yg penting i dtg ke majlis iftar with dynaz aritu sbb promo kat blog ni la! haha~ tq cosmo!

my pic is nice. the whole pic is awesome.

From The Editor said...

Hello ladies,

Wish I can have nama semua follower and yang pernah kunjungi our blog dalam my Editor's Note, tapi up to the time I was writing the article, only that much I can place. Let's look into the future and we all can meet up one day. So get your friends to add their names as follower too...

Love, Izza

natasha said...

Hehehe i pun sgt teruja dapat beli and tunjuk my parents my picture dgn dynaz masuk mag! happy 3rd anniversary..i collect since 1st edition lagik...bulan ni nak subscribe...jom ladies!! ada 20% dis mnth!!

~z13L@D@L@Dy~ said...

dah beli and dah bce and dah telaah~~(padahal exam final dah dekat)huuuu~~

~z13L@D@L@Dy~ said...

dayang nurfaizah nmpk stylo

@.@ said...
This comment has been removed by the author.
LaDyHeRa said...

dah habis khatam.. masuk ni dah 5 kali duk ulang2 baca.. hahahaa

i love you cosmo !!

neyrat khunphithak said...

HAPPY 3rd BIRTHDAY COSMO!!!
nampak glittery cosmo kali ni...neyrat memang peminat setia cosmo sejak first issue..
sekarang neyrat tengah isi peraduan untuk dihantar pada cosmo..hopefully neyrat dapat salah satu hadiah dari cosmo...i will cheer ur team...

babyartul said...

sayer dh msuk dh smua contest kt cosmo...

harap2 mnang lh...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Sueltra said...

...juga happy tengok my name dlm editor's page!! thanks!!

Btw..saya nak komen sikit pasal dayang's look. rambut tak kene la..dengan shape face nye yg bulat! the first time i look, OMGoshh...this is the worst cover, ever.