Wednesday, January 14, 2009

Gajet Gempak Januari Ini!

Selamat pagi! How's your week so far? Cosmo team seperti biasa, sibuk langsaikan kerja, sambil tu memenuhi undangan ke majlis pelancaran produk gempak. Minggu ni, tak sabar nak kongsi gajet keluaran Nokia dan Sony terbaru. Pasti kamu teruja!
Tadaaaa...Pandanglah lihatlah, Nokia 5800 XpressMusic yang dilancarkan di Pavilion KL, Jumaat lalu. Terkesima tak? (word kegemaran Zaiti..hehehehe) Bagi peminat touch screen, inilah yang terbaru dan paling sesuai.
Dilengkapi kamera autofokus 3.2MP, built-in GPS dan Nokia Maps, skrin lebar nHD dan mampu menyimpan hingga 12,000 lagu; memori telefon: 81MB dan boleh support hingga 16GB kad memori microSD. Hebatnya dalam genggaman!


And yesterday, sempat "lari" ke pelancaran notebook PC Sony Vaio P yang boleh muat poket seluar! Ala ala pegang macam clutch gitu. Dengan empat warna cukup cantik (Garnet Red, Olivine Green, Obsidian Black dan Crystal White), silap2 akan ada org ingat kamu genggam tas kecil di sebelah tangan.
Vaio P dengan kemampuan SSD hanya seberat 594g manakala dengan HDD, 620g saja tapi fungsinya, macam PC sedia ada. Jika kamu berminat dapatkannya sekarang, ada promosi menarik menantimu, boleh dapat baucar Levi's wooh! Tunggu apa lagi, check these two beauties out ya...
Love,
Anida
2 comments:

Pink Marie said...

wow!

how much is that sony?? nape tade pink...

Anida said...

Hi Pink Marie,

Sony tu yg ada SSD Drive is RM3,788. With HDD is RM2,788. :)