Tuesday, March 24, 2009

Cosmopolitan April 2009 - Menanti Kamu!

Apa khabar? Harap semua pembaca tersayang semua okey. Kalau dah nampak gambar di atas, takdelah "auta" lain - COSMOPOLITAN APRIL 2009 dah tersedia menunggu kamu di pasaran. Amacam? Meletup tak? Apa tidaknya, it's VANIDAH IMRAN!! Seronok betul team Cosmo bila Vee bagi green light to put her on our cover. Dia sanggup diterbangkan ke Singapura untuk photo shoot dengan team Cosmo di sana. Masa I and Izza interviewed her untuk cover story, kagum tengok Vee yang disiplin memesan salad saja (padahal me and the boss mengorder sakan..hehehehe). Yang penting, Vee akan pastikan semua makanan di atas meja habis dilicinkan, or else tak boleh balik. Wah! (Cerita menarik lain, inside Cosmo April ya).
Izza with Vee, they go waaay back...
Menarik bulan ini:
* Cosmopolitan akan anjurkan Pamper Suite bersempena Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 (ABPBH '08) di Genting Highlands, dan KAMU berpeluang join kami di sana.
* Kamu dah berkawan lama dengan si dia tapi bayang pelamin pun dia tak pernah nak mention? Ikuti nasihat Cosmo dalam artikel "Patutkah Kamu Beri Kata Dua Kepadanya?"
* Saksikan paparan "7 Hari Terhangat Isnin ke Ahad" yang membentangkan tips kecantikan dan fesyen untuk menyemarakkan hari-harimu.
* Check out Beauty Spread "Cerah Selamanya" dengan Yatt (yg bakal bergelar pengantin baru). Barisan produk pencerah terbaru menantimu ya!
Siapa dah dapatkan April 2009, angkat tangan?!
Luv,
Anida

18 comments:

suezensuzanna said...

owh...i can't wait to have one

ndr said...

ala,,, tak bleh nak angkat tangan,,, dah usha cr setiap kedai,,,xde lg,, lom sampai lg agaknye,,, esok pasti beli,, hurm klu dapat g ABPBH pon best nih,,, nih lg tak saba kene beli skrg juge,, he

Hazlina Hassan said...

Taraa...cantiknya cover bulan April ni. Kalau nak tau, semalam dah check semua newsstand di Mid Valley tapi mamak tu kata esok baru sampai. So better u all check balik hari ni, mesti dah sampai.

P/S: Baru je start subsribe bulan ni. Bila la agaknya posmen ni nak datang rumah hantar. Harapnye cepat2 lah dia hantar :)

neyrat khunphithak said...

wah..what a wonderful cover page!!!

Anida said...

Glad that you guys like the cover. Vee memang nampak sangat cantik in that dress, different kan?
ndr: the invite is not for ABPBH ek, it's for Cosmo Pamper Suite. Tapi kalau u dpt ke ABPBH, ajak kami sekali tau! hehehehe..

ndr said...

huhu,,, dah dapatkan td cosmo tuh,,oh yek ke anida,,, tersalah paham plaks,, neway klu sempat jumpe diklang parade ye,,,

CikChelsea said...

OMG!!!
Vee looks absolutely stunning...can wait to get April issue ^_^

SIRANA said...

dah dpatkan cosmo semalam..best sgt..

JaNe said...

wow!!!nice cover n...tak sabar nak dapatkan cosmo' april ni.my favourite actress,vanidah imran lagi jadi cover..yahuu!!! tapi..boleh tak cosmo' team or sesapa kat blog ni yg gtau aku,camner nak dpt keja part time dari rumah..ada ke job yg boleh i buat by online jer...like data entry ker or..type document ke.. any website or company u ol can suggest to me.but..make sure.. legal..Maklumlah..nak cari pendapatan tambahan gitu..

cdaM said...

baru je beli tadi.belum selak dlm pon dah tau confirm best!

eytaibrahim@ndr said...

hoho,,, td dah sms sume peraduan lam cosmo april09... tp xpat reply lg,,, adekah blom start lg,,, hehe terlalu rakus la diri ini nmpknye,, he

hanys said...

dah dapat cosmo bulan april, dah habes khatam pon. paling lama baca isu 'Beruban tunggu cinta'. tentang bila dia nak kawin ngan kita. sebab i tgh dalam situasi tu. dan thanx cosmo, beri i ilham dan cara untuk berdepan dgn dia. smalam kami berbincang dari hati ke hati. alhamdulillah, i dha tahu apa yg dia plan sebenarnya. dia minta i bg dia 2 tahun untuk mantapkan kerjaya dan kumpul duit. dia tak nak berhutang untuk kawin. dan kami masih muda, i 25, dia 26. so, we decide to get married umur 27 (i) dan 28 (dia). kalau ada rezeki lebih, mungkin less than 2 years. doakan kami. thanx byk2 cosmo bagi i keyakinan untuk hal tersebut! i yakin untuk bagi dia kata dua. alhamdulillah, ianya tidak merosakkan hubungan kami langsung. malah, mbuatkan dia lagi romantik. heeee..

From The Editor said...

Dear all (Hanys, eytaibrahim, cdaM, JaNe, SIRANA, CikChelsea, neyrat khunphithak, Hazlina Hassan, suezensuzanna & semua pembaca Cosmo)...
Thank you atas sokongan kuat kamu kepada Cosmo. Glad that you guys like the cover - team Cosmo pun suka jugak ;). Dan, atas sebab itu jugalah team Cosmo lebih bersemangat untuk hasilkan yang terbaik untuk tatapan semua. So, buat yang masih belum dapatkan Cosmo tue, lekas-lekas serbu news-stands ya! Rugi tau tak miliki Cosmo bulan ini. Hehehe...
eytaibrahim: Wahh...bersemangat sungguh. hmm... Usaha tangga kejayaan. Semoga eyta berjaya menangi salah satu daripada promosi bulan ini ya.
Hanys: Sama-sama! Cosmo memang mahu kesemua pembacanya mengecap kehidupan paling bahagia. Semoga apa yang hanys dan pasangan rancangkan berjalan lancar, okey!

mama zharfan said...

yes...i dah dptkan cosmo since last week...the cover is awesome!!! contest is equally maginificent as usual...and the promo/contest/giveaway pun besssttt sgt...hopefully got luck and rezeki for me to win one of the promos!!

Anonymous said...

Hi team Cosmo! Timekasih lah untuk story-story yang hebat. Tak sabar nak tengok fashion. Maklumlah, sejak tengok Confessions of a Shopaholic, I nak shopping je!!

Tapi kan, mengapa ye, fesyen spread Cosmopolitan asyik-asyik gaya yang sama je? Hari tu tengok ada bohemian, lepas tu gipsy ke ape ntah. Hopefully this May not the same fashion spread again ok?

Kalau trend putih ke, biru ke atau hitam ke, mungkin kami dah taulah nak menggayakan. Boleh tak nak tengok trend-trend catwalk yang sesuai untuk pembaca Cosmo? I sokong Cosmo, sebab tu komen nya ikhlas!

Muah,
Liza

nadhirah nasser said...

luv vee so much!!!!!!
i'll love this issue more than the other.. hehheh...
i siap suruh mamak tu call kalau cosmo dah sampai... tup tup.. hari yg di nanti hujan lebat kat ofis... argghh tak kira.. i meredah hujan jugak... dah dapat!!! balut cosmo dengan 2 lapis plastik beg... cosmo selamat.. i basah... siap kena tuka baju... heheheh....

Anonymous said...

esok baru dapat baca coz minta tolong member belikan...erm..xcited nak baca walaupun tak berapa minat ngan cover girl itu..

[ LADYKiKi] said...

slm kenal sis..
woww. so skrg senanglah skit nak tau perkembang cosmo ni.. hehhe