Wednesday, March 11, 2009

Jom Tengok Wayang!


13 comments:

eytaibrahim said...

wah tak sabarnye menunggu waktu itu,,jumpa kamu disana juga,,,

NONG said...

sayangnya semua ni jauh dariku Kota Marudu Sabah...huhu.
Cosmo tak ada plan nak buat lawatan ka?

Asma said...

I'm comingggg! Tak sabar2 rasanya :)

Natasha said...

wuuuu boleh main dtg je ke? or kena rsvp? waaaaaaaa bestnyaa!

eytaibrahim said...

hi,,, lupe plaks,, thanks to cosmo team yg pick me as one of the winner,,, nanti harap2 leh menang gik bleh,, ehehehehe,,, :) tak saba menunggu mase dan saat itu,,

Anida said...

The Cosmo Movie premiere ni is by invitation only ya. :)

Asma said...

I had a great time there. Thanks Cosmo! Pas ni nak jadi shopaholic berhemah pulak:)

Girl Next Door said...

Best giler citer ni! I wanna watch it again!

eyta ibrahim said...

Thanks cosmo team for a great evening,,, you all rocks,,, nanti invite le lagi,, ehekss,,, the pinkies watch is cool,, thanks,,,

anna mastura said...

i have fun last night! thanks cosmo :)

From The Editor said...

Hello girls,

Thanks for those yang berkesempatan datang. Glad you guys enjoyed it. Kalau boleh memang nak everyone datang and watch it together. But bagi yang belum tonton Confession of a Shopaholic ni, jangan lupa ke pawagam terdekat untuk saksikannya ye!

Bagi pihak team Cosmo, thank you dan sorry kalau ada tersilap kata or gaya... Tak sempat nak sembang lama2 dengan you all... See you soon!

Love, Izza

aTies said...

i was there too!! ^^ had fun that day.. thanx for the invitation... hope boleh join lagi..^^

TME said...

nk itot jgk!!!!!!!!!!!
tapi i kat kedah x blik kl.. xam pulak tu...
waaaaaaaaaaaaaaa cedey nye....