Tuesday, April 14, 2009

Pamper Suite Cosmopolitan Malaysia di ABPBH 2008


Seronok tengok Anugerah Bintang Popular Ahad lalu? Tahniah Cosmo ucapkan kat semua pemenang - Nabil (check out his lovely answers in Can't Take Our Eyes Off... bulan ini), Maya Karin, Fara Fauzana, Faizal Ismail dan semua lah!
Sebelum acara gilang gemilang tu, Cosmo telah membuka Pamper Suite khusus untuk calon akhir dan selebriti jemputan. Buat apa? Mereka dapat lepak2, rias kuku, dandan rambut, bersolek, nikmati urutan tradisional dan kerusi urut. Sambil tu, dapat makan sedap2 (oh strawberi). Antara selebriti yang hadir: Nora Danish (she's so slim!!), Liyana Jasmay, Aizat (ehem, macam berjanji plak, ops!), Ainul Aishah, Fara Fauzana, Zizie Izette, Fizo Omar, Iqram Dinzly, Kamal Adli, Mawi & Ekin (siap kongsi tips dapat anak kembar, wah!), Kieran (first time rias kuku dalam hidupnya!), adik2 Kristal dan Hujan (sopan santun semuanya), Farid Kamil (tingginya dia ni!), Lisa Surihani, Shila, Vanidah Imran dan Rashidi Ishak (best celeb couple ever!), dan tak ketinggalan...Ayu OIAM yg kami nobatkan sebagai pengunjung setia Pamper Suite cum Duta Pamper Suite la jugak. Apa taknya, dia pelanggan pertama dan terakhir hari pertama (bermakna, she came twice), dan pada Ahad pun, dia tetap datang lepak2 dgn team Cosmo. "Seronoklah kat sini..." katanya.
Selain dapat layanan manjakan diri, memang geng selebriti ni dapat lepak and be themselves. Terbukti, ramai yang tak kesah datang tanpa solekan, coz we made them feel at home.



Jutaan terima kasih kepada semua rakan penaja, namely: pakar rias kuku A-Listers, pakar urut tradisional, Tanamera Wellness Spa; mesin urut Gintell; bar solekan Secret; bar dandanan Ubermen; bar wangian Cosmopolitan Cosmetics dan pakar fotografi Creatix Lifestyle Photography. Harap2 tahun depan ada lagi ye sokongan dari kalian... ;)

luv,
Anida








7 comments:

mummy roshie said...

kekekee..ekin kan kembar..mesti la senang nak dpt anak kembar....gagagagaga

nadhirah nasser said...

seronoknya.. di'pampered' macam raja.... team cosmo memang pandai promote cosmo magazine.. lepas ni mesti lebih ramai join blog ni!

AyuArjuna BiGoshh said...

ala...bestnya utk pembaca tak nak adakan pamper suite jugakke..heheh

mummy roshie said...

betul nadhirah...cosmo buat la untuk pembaca ..mesti ramai yg akan sokong kan..

eytaibrahim@ndr said...

ha,,, betol,, betol,,betol,, saye setuju lah klu buat kan pamper suite tuh tuk pembace2 setia cosmo,,, sokong 101% hehehe,,,

Anida said...

Yuhuuu...

No worries, akan ada macam2 event Cosmo yg sememangnya bertujuan memanjakan our beloved readers coming up soon. Hint: May issue makin menghampirimu.... ;)

ijat said...

wahhh..best jadi celebriti ye..layanan, everything first class..