Tuesday, April 21, 2009

Cosmopolitan Mei Dah Ada!!

Siapa yang buat special request utk Liyana Jasmay jadi cover Cosmo ari tu? Permintaan kamu dah pun dipenuhi! Amacam? Biarpun namanya makin jadi sebutan ramai terutama sejak jadi wajah terbaru Maybelline Malaysia, Liyana bukan jenis banyak songeh. Dan FYI, dia cover Cosmo Malaysia paling muda ya. Kami tabik Liyana sebab pencapaian dan sumbangannya pada industri hiburan tempatan. She is truly Fun, Fearless dan Fabulous.




Menarik isu Mei:
* 20 Jejaka Terhangat! Antaranya...Zizan Nin, Jonathan Putra, Que Haidar, Anuar Zain, Henry Golding, dan lagi, dan lagi, dan lagi. Kami lihat horoskop mereka dan "selidiki" perangai jejaka bintang terbabit. Bandingkan dengan bintangmu. Sesuai ke tidak?
* Zaman ekonomi tak berapa hebat ni, tak bermakna kamu pun kena bermurung. Cosmo bentangkan tips capai kegembiraan dalam cara yang mudah dan MURAH!
* Dan, idea baru untuk kamu dan teman baik bergembira.
* Topik sensitif - zon kemaluan. Malu diperkatakan tetapi perlu diketahui. Cosmo ada rencana senang nak baca tentang zon V kamu.
* Masalah rambut tak dengar cakap? Cosmo tolong beri penyelesaian dari pakar, senang nak amal ya.
* And our all time favourite! Apa yang si dia ungkapkan di bibir, dan apa yang sebenarnya dia maksudkan. Ada 40 ungkapan lelaki Cosmo terjemahkan. Best!

Tunggu apa lagi, siapa yang Miss Cosmo, Miss Out laaaaaa....

Luv,
Anida

23 comments:

eytaibrahim@ndr said...

hoho.kene cr esok,, hehe!!

neyrat khunphithak said...

cepatnya cosmo kali ni...
then liyana jasmay pula covernya...
sangat2 comel..i luv it..i will grab it tomorrow...

Natasha said...

hahahah dhh bliii yeyyyyyyyy!!!! sronokkkk!!!!

azuin vulpine said...

hehe... i've got one!!! tp nape nak sms quiz dinner ngan liyana jasmay xdapat yer???.. xde promotion code.. huhu..

Dita Lolita said...

wah!beshnya !!

UNatasya said...

Azuin, you need to type in Cosmo(jarak)jawapan sahaja and hantar ke nombor tertera. For this contest memang takde promo code.

SIRANA said...

dah dapat cosmo mei..
menarik..

HAZIRA said...

dah keluar ye.. esok mesti carik!!
tp selalu susah nak cari area tmpt sy.. kadang2 terpaksa mintak bf belikan di KL.. pernah jugak 'ter'miss 1-2 kali.. so, sy mintak sgt2 kalau team cosmo keluarkan lebih byk.. i love cosmo!! ("_")

Anida said...

Hi Hazira,

i got a better solution for you, subscribe lor. ;) gerenti sampai tetiap bulan, without fail. barulah complete your cosmo collection.

eytaibrahim@ndr said...

hi,, yeahhhh,, dah berjaya mendapatkan cosmopolitan mei,, hopefully terpilih tuk dinner tuh,, hoho

nadhirah nasser said...

dah beli jugak....
i lurve..... the colour mix of the cover.. but then... Liyana... tgk 2 kali baru kenal.. u guys make her look so matured... tak sesuai la... hilang baby face die...
Anyway.. best isu Mei ni..

pu3sakura said...

dah beli yesterday...
cute...but Liyana nampak matured sangat
xsesuai ngan usia dia...
btw...isu bulan nie tetap hot macam biasa...

Anonymous said...

Ha, I got my copy already!!! Suprisingly my name has been announced as Pemenang Bulan March for Hugo Boss.OMG, my birthday gift hehe.. Question: what will be the process of claiming the prize?

Thanks Cosmo!!! Muah...

LaDyHeRa said...

lalalala.... cosmo rock! best gilerrr............... !!
muachh ! Cosmo 4ever...!

*syafinaz*me,my self and i... said...

i dah beli magazine kesayangan i nih!
suke sgt sbb si comel liyana jasmay menghiasi cover.

pagi td i bwk magazine cosmo gi ofis.ade la sorang jejaka x hensem ni kata "liyana jasmay x cantik langsung"!

eee..geramnye..i cakap kalau x suke jgn sentuh magazine tu!arghhh...

Hazlina Hassan said...

Aha....i adalah antara yg request Liyana jadi cover gurl last month. Rupa2 nya Cosmo team ni ada suprise rupanya & they all lagi cepat sunting si Liyana ni.

Apa2 pun, its great with this fulfillment. You all memang tak pernah hampakan permintaan kitaorang.

Thanks Nida & Cosmo team. BRAVO!

Anida said...

Hello kengkawan...

Thanks for your lovely comments pasal Liyana Jasmay. Itulah uniknya Cosmo, kami cuba lakukan kelainan. Jadi takdelah kalian rasa macam mukanya sama saja seperti dipaparkan sebelum ni. We aim to be different kan?
;)

senorita_comot said...

jejaja??? apekah ! mesin detect error telah mengesan error di sini ..

ziela88 said...

Pasal 20 jejaka impian tu .. betul ke tarikh lahir mereka tu? I suka tgk Azwin Andy tapi gambar dia dlm tu kurang menarik . I ada simpan Cosmo dis 07 yg Andy feat. dlm tu. tulis dlm tu umurnya 24 thn .. x sampai 2 thn sekarg ni dah hampir 29tahn , mana satu yg betul?

ziela88 said...

BTW, Liyana Jasmay? She is nothing compared to Fasha Sanda & Siti Nurhaliza. Dia ni anak org berada , semua boleh setup, ada duit bolehlah buat album, samalah kwnnya si Aizat. Nak jadi ikon?

Anida said...

Waaah...bagus lah Cosmo followers ni, memang sangat peka dengan info dalam Cosmo! Tabiklah!
Senorita_Comot: tima kaceh tolong betulkan ejaan, saya yang tertulis jejaja itu sememangnya tak berniat..hehehe...mungkin tengah pikir nak menjaja cosmo kot? hehehe
Ziela88: You are right, Cosmo made a mistake on Andy's birthdate. it is actually 1983, bukan 1980. Kesilapan minta diampunkan...

Good Bargain said...

betulla.. liyana nampak mature sgt2.. but very very kewl.. keep up the good work ya'.. ;)

Anonymous said...

hye cosm team... eija de beli cosmo may best la isi kandungan nye amat menarik... x rugi beli...