Monday, April 27, 2009

Jom Sertai Bengkel Tubuh Menawan Cosmopolitan & Clarins



Tarikh:
Jun 20, 2009
Tempat: California Fitness Jackie Chan Sport, Sunway Pyramid, LL2
Masa: 1.30 - 5.30pm
Bayaran: RM50 (Kamu juga akan menerima produk bernilai RM150 dari Clarins serta Pas Percuma ke California Fitness)
Program:
Analisa BMI, Nasihat Pembentukan Badan, Cara Senaman, Nasihat Nutrien

Cosmo ada satu lagi hadiah menarik untuk kamu! Dengan kerjasama Clarins dan California Fitness, Cosmopolitan mengajak kamu bersama-sama menyertai bengkel kecantikan dan kesihatan tubuh; bersedialah menjalani cara hidup sihat dan memiliki kulit lebih cantik melalui penggunaan produk kecantikan hebat, amalan senaman yang betul serta nasihat pemakanan nutrien daripada pakar. Nak tahu lebih lanjut, dapatkan segera naskhah terkini Cosmopolitan isu Mei 2009 dan selak ke halaman 111. Daftar sekarang, tempat adalah terhad. Jangan tunggu lagi! Rugi kalau terlepas tau...

6 comments:

Hazlina Hassan said...

Another treat to go...Alahai...rasanya cadangan ni pernah saya utarakan pada team cosmo sebelum ini. Baguslah adakan aktiviti sebegini sebabnya Cosmo bukan hanya pentingkan kecantikan, fesyen & penampilan diri saja tapi kesihatan juga tak dilupakan.

Prihatin sungguh Cosmo ni. Cukup lengkap aktiviti sekitar bulan May ini. Ada session consultation make over dari Clinique, aktiviti menonton wayang & macam2 lagi. Semuanya mesti busy bulan May ini dengan aktiviti Cosmo :)

P/S: Kena pergi gym hari yg dijadualkan sebab nak intai aktiviti di California Fitness nanti heheheh

Dita Lolita said...

wah!!best nih,,gud2!!

UNatasya said...

Hazlina, Dita, apa lagi..cepat get your friends to send the entries for this workshop. Tempat adalah terhad tau!

nadhirah nasser said...

mesti nak join juga!! california my fav gym!!! n clarins... belum pernah try... go Cosmo.. ni memang good deal...

ziela88 said...

lepas ni buat rombongan dlm negeri sambil ada aktiviti..
ataupun bengkel motivasi

UNatasya said...

Hi ladies,

Please,please, please send in your entry forms secepat mungkin! Tempat dah hampir penuh..Kalau nak book awal2 pun boleh. Just give me a call at 03-77259998.

Cheers,
Natasya