Thursday, April 30, 2009

WOOHOO! DAH 100 FOLLOWERS!

Terima kasih to all our great followers. Memang tak sangka, komuniti kita dah hit 100 hot fun fearless fabulous Cosmonites!

Dengan bertambahnya komuniti Cosmo ini, saya dan team jadi lebih bersemangat lagi ingin berikan lebih banyak rencana menarik dan meningkatkan lagi aktiviti Cosmo pada masa akan datang. Blog ini juga akan diberi nafas baru supaya you all boleh berkongsi idea dan memberi pendapat. Dan macam-macam lagi yang bakal kami tampilkan tidak lama lagi dalam majalah kesayanganmu ini, tungguuuu....

Thank you all for your feedback and comments.

As for our 100th follower, Nani Aling - tahniah, ada hadiah misteri waiting for you. Pls give us your contact number untuk tuntutan hadiah.

Love,
Izza

12 comments:

suezensuzanna said...

hah follower ke 100 ader hadiah...alahhhhh...the other follower takde ke??sob sob

adila lalala said...

follower yg awal2 ni xdpt adiah ke? xbest la mcm ni

eytaibrahim@ndr said...

huhu..klu tau jadi follower ke100,,huhuuhuhu

Pink Marie said...

kesian follower yg pertama.. hik.

ape kata for the first 100 follower kita buat the 1st get together?

n then goes the next hundreds.. ;)

mama zharfan said...

bercakap psl hadiah..boleh tak team cosmo siarkan nama2 pemenang bulanan peraduan cosmo kat blog ni :) thanks
anyway, saya follower yg ke 103!

UNatasya said...

Hi beloved readers..This is actually a surprise for all of you. Follower yang awal2 tu, jgn la berkecil hati. We will try to run contest on this blog so all of you will have an equal chance to win ok! So cepat2 ajak your friends jadi follower blog ni. Follower yang ke-200 berpeluang memenangi sesuatu yang istimewa dari Cosmopolitan Malaysia nanti!

nakdararindu said...
This comment has been removed by the author.
eytaibrahim@ndr said...

alamak,, camne nak jadi yg ke200 nih,, hahahaha,,,
Pink Marie,, ah betul3X,, sape nak menerajui gathering tu,, i follow,, ha dan dan aja

suezensuzanna said...

i agree with pink marie...gathering..
for cosmo team..im glad to hear about the contest....:P

SIRANA said...

thanx cosmo...
saya baru dapat hadiah sbg pembaca bertuah cosmo/stage..
harap2 bertuah la selalu...
eww..cosmo mmg hebat!

Hazlina Hassan said...

Cosmo Babes, I agree with you ladies on the gathering. Why don't we form the comittee (as per Cosmo team consent & approval) for the gathering. We plan for venue, fees, budget, and 8tivities...

This is a great idea. This will be the first magazine in town which not only have own blog but also gathering for the follower! It's a superb signature!

P/S: Run Cosmo...Run Cosmo (Macam cite run forest..run forest..forest gump hehheh)

eytaibrahim@ndr said...

he guys,, i just created one forum for the followers to share the idea about anything related to the activity that we can plan to do.. do browse here http://cosmopolitanfollower.proboards.com and register yourself.
Hopefully you guys like it,, still under construction,, hehe and to cosmo teams,, hope uols like it to,, dan segala kritik dan saranan amat lah dialu2 kan,,thanks guys.