Thursday, May 21, 2009

Liyana Jasmay meets Cosmo Readers


Pembaca Cosmo dan Izza, bergambar kenangan dengan Liyana Jasmay. Special thanks to Theobroma Chocolate Lounge, di One Utama dan Maybelline!

Senja Jumaat 15 May lalu, team Cosmo telah menganjurkan majlis fun, fun, fun bersama Liyana Jasmay (cover girl bulan ini) bersama pembaca Cosmo terpilih. Jadual Liyana ari tu memang padat tambahan pula dia masih tak baik dari batuk, tapi terima kasih sangat2 sebab sudi membintangi acara petang tu. We love you, Liyana!

Sambil pembaca menikmati hidangan buah cicah coklat dan crepe diiringi menu pilihan air coklat dan jus oren dari Theobroma Chocolate Lounge, sempatlah mereka berbual mesra dengan Liyana. Mungkin ada yang korek pasal her upcoming album (launching in June) atau her fashion style, atau her gossip with Aizat (ehem). Hinggakan mak Liyana, Pn Habsah pun kena "interview" hehehe...bukan main lagi!

Pada masa sama, pembaca yang hadir kena main crossword puzzle yang soalannya berkisar tentang Cosmo. Biarpun kami dah "rampas" majalah Cosmo sbb nak uji betul2 pengetahuan mereka, ada jugak yg sanggup telefon member2 nak tahu jawapan..dahsyatnya! Kemudian, semua diuji pula dengan jigsaw puzzle, dengan beberapa wajah cover Cosmo. Rugilah jika tak bersungguh2 kerana hadiah yang diberikan hebat2 belaka...Tahniah ya kepada kalian semua.

We hope everyone had fun. Kepada sesiapa yang tak berkesempatan utk join majlis2 dianjurkan Cosmo, no worries. Ada banyak lagi coming up. Yang penting, jangan ada yang miss out ya!

Love, Anida

7 comments:

Hazlina Hassan said...

Wah, bukan main seronok lagi Liyana bersantai bersama2 pembaca Cosmo. Mesti meriah sakan haritu dan semua yg datang mesti tak boleh lupa sessi bersama Liyana & team cosmo.

Keep it up and have more event with the readers...I am looking forward for more event by Cosmo.

nadhirah nasser said...

wah.. seronoknya... congrats lucky winner....

eytaibrahim@ndr said...

hahahaha,, sangat seronok malam itu,, ekekeke ala bukannye tak nak menang buat jigsaw tuh,, tapi i saje nak kasi org laen menang,, akakkaka,, anyway tq soo much guys,,,klu ade peluang nak menang lagi lah,, pilih saye tau!!

eytaibrahim@ndr said...

weee,,, dah berjaya beli cosmopolitan bln jun2009,, pink colour gitu,,ekekeke dah sms dan menang juge,,,ICE aGe!!grrr

haslina said...

thanx cosmo team.. i had fun that nite.. n i lah orangnya yang bawak cosmo then kena ambil masa buat kuiz n i juga la yang nak call my friends to get the answer.. even tak menang kuiz i menang buat jigsaw puzzle.. hehe... look forward for other event.. keep up the good work..^^

Lady Shukriyah said...
This comment has been removed by the author.
Lady Shukriyah said...

sounds lyke evryone's having so much fun! jeles2. btw. venue pun hebat. kat the obroma chocolate. sy dah pena mkn kt stu. chocs de HEAVEN!