Friday, May 22, 2009

Freida Pinto Wajah Cosmo Jun 2009!


Seronok betul team Cosmo dapat paparkan Freida Pinto, aktres yang lakonannya sangat menyerlah dalam filem award winning - Slumdog Millionaire. Itulah kelebihan Cosmo Malaysia, berpeluang jadikan bintang antarabangsa untuk covernya, seakan-akan mereka boleh bercakap terus dengan KAMU. Best, kan? Perjalanan kerjaya Freida lebih kurang sama macam kita semua, kena berusaha dari bawah. Bolehlah dijadikan inspirasi untuk kamu meraih kejayaan sepertinya. And, she's so pretty!!
Lagi yang menarik bulan ini:
* Kamu pernah bermimpi lakukan seks dengan orang2 tertentu? Contohnya, jiran sebelah rumah? Erk! Ketahui tafsirannya dalam Cosmo Jun ini.
* Cosmo kongsi tips untuk kamu jadi kekasih terbaik, ada yang boleh dan tak patut dilakukan dalam rencana bergambar Lagak Teman Wanita Bijak: Begini, Bukan Begitu (h.80)
* We have a denim spread, paparan koleksi denim terhangat dan terbaru, buat inspirasi kamu bulan ini. Check out Sundays with Denim! (h.84)
* Di sebalik Cosmo Pamper Suite yang diadakan sempena Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008, April lalu. Kami paparkan album gambar selebriti A-list yang hadir memanjakan diri sepanjang dua hari Pamper Suite dibuka di Genting Highlands.
* Ada banyak promosi hebat termasuk dari Lois, Nivea Body, Shiseido Zen, Revlon dan Ice Age 3. Jangan terlepas peluang pula ya!

Tunggu apa lagi, dapatkan satu untuk serikan hujung minggu ni! Seperti biasa, Miss Cosmo, Miss Out!

Love,
Anida

14 comments:

ani said...

dah beli dah tghari td...tp blom sempat baca lagi...

suezensuzanna said...

harus dibeli....

mama zharfan said...

adus...i kat kelantan now...tak tau bila lah cosmo june akan sampai...kalau kat kl memang cepat sgt boleh beli anywhere pun..

ndr said...

dah beli semalam,, advance tak,, akaka dah sms dan menag juge,,best2,,, harap menang,,hikhik

ndr said...

dah beli semalam,, advance tak,, akaka dah sms dan menag juge,,best2,,, harap menang,,hikhik

ziela88 said...

cosmo takde twitter ke?

ala mama zharfan , kat sini shah alam susah nak dapat.. lambat hari ni takde lg.kalu subscribe lglah lambat..

Natasha said...

DAH BLI JUGAKKK!!! HEHHEE!!

Hazlina Hassan said...

Hahaha...i subsribe- CEPAT DAPAT!
Apa lagi tunggu?..... you all yg tak berada di luar Klang Valley cepatlan melanggan.

Ini mengatasi masalah bulanan anda yg sentiasa membelenggu diri!

Memang berbaloi....

ziela88 said...

takde ke sessi nak jumpa freida tu..
kalau tak jumpa Tomok pun oklah.. tapi muka Tomok make-up nampak sangatlah dalam magazine..

neyrat khunphithak said...

i will get it

nadhirah nasser said...

mesti di beli.. sweet colour combination cover dgn covergirl nye sekali...

Anonymous said...

Hi Cosmo babes!
Yay yay, dah dapat! Frieda Pinto tu lawa lah. I dah tengok ruangan fesyen jugak. Cerita denim tu interesting, tapi modelnya tetap rupa 100% minah saleh lah. Cosmo kan buat tatapan gadis melayu masa kini, chewah. Kalau ada iras-iras orang Asia kan tentu menarik! :p Tambahan pula dalam story denim tu, ada kain yang rupa seakan-akan denim tetapi bukan, Apa namanya tu? Lupa lah. Boleh saya cadangkan cerita mengenal kain dan cara nak maintain sesetengah pakaian?
P/s: Nak tunggu ruangan fesyen bulan depan :)

Miera

haslina said...

im so excited saw my face in my fav mag.. cosmo.. ^^

anis said...

dah beli jgk 2 ari lepas..best giler cite2 dlm tue..
dont miss it yaa..