Monday, May 25, 2009

Nak menang hadiah istimewa?


Haa... yang ini pasti jadi kegemaran semua wanita!

Majolica Majorca akan memberi cermin solek edisi terhad secara percuma kepada 200 pembaca terawal yang melayari laman web Majolica Majorca di www.majolica-majorca.com

Nak tahu caranya? Mudah saja... Hanya layari laman web tersebut dan kamu dikehendaki mengisi borang tertera, kemudian kamu berpeluang memenangi cermin menarik ini. Jadi tunggu apa lagi? Sertai sekarang dan jadilah 200 pembaca terawal yang bertuah! Promosi berlangsung sehingga Jun 30, 2009. Jangan ketinggalan...

6 comments:

imy said...

xdek pun borang dlm web tu

eytaibrahim said...

tuh la kan,, hurmm,, lom start lagi kot,, ekekekke terlebih rakus nih,,hehe

UNatasya said...

Hi imy and eyta,

Kami dah pun bertanyakan pada klien. Rupa-rupanya, laman Majolica masih lagi 'under construction'. But not too worry, once dah diperbaiki, we will let you you all know. Thanks for asking!

eytaibrahim@ndr said...

thanks for the info yeah Natasya,, hehe

mama zharfan said...

just wanna share/update...the giveaway form is now ready!! just fill it up just now :)

fa_wassini said...

hahaha.. patut berjam2 nak tunggu load... asal free jek.. sanggup tunggu berjam2 wooo... uhuk :">