Tuesday, July 21, 2009

Fara Fauzana Editor Baru Cosmo??

Terkejutkah? Memang TIDAK benar, tapi yang sebenarnya - Fara Fauzana menjadi editor jemputan untuk isu Ogos ini. Bila Cosmo team mintak Fafau menulis, bukan main laju lagi dia membalas. Lihatlah sendiri hasil nukilannya pada ruangan Editor's Note (FYI, Izza masih bos kami ya..hehe) dan Cover Story. Sampai hati juga Fara ni "menyalahkan" Cosmo kerana buatnya gila fesyen. "Masalahnya," ramai je gadis Cosmo lain yang mula menggilai fesyen paparan setiap bulan, betul tak? Fara juga sempat memilih produk kecantikan diminatinya dalam Editor's Pick, dia sendiri rambang mata nak pilih idaman kalbu. Soon, Fara akan berkongsi her thoughts di blog ini. Nantikannya ya.

Yang ni...sewaktu Fafau berkunjung ke ofis Cosmo. Editor jemputan kenalah buat keje...Hehe..

Lagi yang menarik - ada cenderahati istimewa dari Herbal Essences, iaitu sampel conditioner Long Term Relationship, sesuai untuk gadis Cosmo berambut panjang. Memang hot!
Cerita hebat bulan ini:
* Dynas "membintangi" Cosmo fashion spread!! Cantik habis, siap bawa dia shoot di Singapura lagik. Lihatlah sendiri. :)
* Pelan Pikat Si Dia - macam mana ya nak tackle si dia tanpa kelihatan terlalu over atau jual mahal? Ada caranya...
* Periksa dirimu! Sama ada kamu jenis pendendam atau mudah memaafkan. Check out Youniverse Quiz ya.
* Perasan tak deretan poll yang kami letak di sini bulan lepas? Yang dijawab kamu tuuu...Hasil tinjauan pun kami paparkan dalam bulan Ogos ni.
* Dah plan untuk buka puasa di mana (this time next month dah puasa, wah!)? Ada senarai tempat best dengan pakej menarik sempena Ramadhan ni.
* Lebih meletup...! Macam2 produk L'oreal boleh kamu dapatkan secara percuma, kira hadiah Raya lah tu...
Apa lagi, cepat dapatkan isu Ogos dengan wajah Fara Fauzana tu ya. Rugi kalau terlepassssss...

love,
Anida

13 comments:

Hazlina Hassan said...

Wow, great! Hari Raya bumper lah ni. Baru nak budget Farah pakai baju raya ke :) Tapi ok gak cover girl pakai dress....moden you.

Farah nak join blog ni? Hi Farah, poke us nanti ok, nak borak dgn u.

Nota tangan: Tunggu team cosmo & Farah ajak berbuka puasa sama

eytaibrahim@ndr said...

ha.. kene dapatkan segera nih.. he tak sabanye.. haah kan klu ade berbuka puasa bersama farah dan team cosmo.. i like.. kan hazlina kan..hehe

mama zharfan said...

dah kuar yer...harap2 dptlah ku cari+beli esok :p

UNatasya said...

hi ladies...cepat la beli and you'll find out the special info on 'our buka puasa'...:)

eytaibrahim@ndr said...

aaa... i like.. leh g beli kejap lagi.. oh.. bebuka puase...

mama zharfan said...

ish..tak sampai lg tempat i ni (area gombak)..pagi td dah cuba cari tp masih belum ada...kedai2/stall still dok display yg lama...tak sbr nak beli yg baru ni...huhuh

nadhirah nasser said...

wow.. fafau jadi editor pulak??? TERBAIK ni!!! go fafau!! Go team cosmo!!

azila said...

Saya pun belum dapat lg, tapi kalu ada sessi bertemu Fara, buatlah buka puasa ke..ngan anak2 yatim mungkin. Saya nak join tau!!
Mesti happening.
lambat lglah puasa... hampir hujung bulan.

eytaibrahim@ndr said...

yeah.. dah dapatkan..hehe tapi yang syok.. hehe i can't take my eye off u kamal adli.. hehe tq cosmo.. n nak2 berbuka pose ngan fara n u guys.. hehe jemput eh..dah sms tau.. hehe

azila said...

I dah sms semua yg patut di sms tapi dapat reply, Invalid msg bla bla bla..., naper nya? I dah pernah register sebelum ni. register sekali lg x boleh pulak.

V said...

Anida,nk tanye la...kat mane nk dapatkan perfume Jean Paul Galtier Garden of Eden dlm isu cosmo kali ni??...nk bli present utk bday awek ni...haha

Suraya said...

tak beli lagi!!
petang sikit baru beli..huhu.....

Hazlina Hassan said...

To Cosmo Team & Readers,
Selamat Menyambut Ramadhan.
Semoga ibadat kita semua mendapat keberkatan oleh Nya.

Pandu selamat pulang ke kampung nanti ( yay, first day puasa di kampung)

Rgds, Hazlina