Wednesday, July 8, 2009

Lelaki Cosmo Idaman Kamu!

Assalamualaikum! Apa khabar Cosmo clans? Apa cerita minggu ni? Maybe ada di kalangan kamu yang masih bersedih dengan pemergian King of Pop, Michael Jackson. Cosmo team pun begitu, especially pagi ni selepas berpeluang menonton (sedikit, nak tengok ulangan malam ni) memorial service live di tv mlm tadi. (psst..Izza masuk bengkak mata pagi ni, ehem!) Bak kata John Mayer, a part of our childhood dah meninggalkan kita when he passed away. Sedih sungguh, and so true!
Anyways, we need bantuan kalian coz you guys matter most to us. Cosmo beri pilihan untuk kamu...siapa yang kamu nak lihat dipaparkan dalam ruangan Can't Take Our Eyes Off...? Berikan senarai kamu, manalah tahu ada yang "kena!" Kalau boleh, not the ones we have featured ya... Tak sabar nantikan jawapan kalian.

Love,
Anida

32 comments:

eytaibrahim@ndr said...

hi..
saya nak kamal adli or maybe syed ali tak pon wan aliyas ke.. alamak terbanyak plaks cadangan.. hehe rase macam belum aja derang terpilih.. boleh tak??hehe... :)

AyuArjuna BiGoshh said...

saya nak arron aziz...wahh..kalau dapat michael scolfield (prison break)pun bagus gak kahkah

nadhirah nasser said...

fizo omar, and...
alamak.. tadi macam ramai dlm mind.. sekarang dah lupa.. will update from time to time!! (boleh ke?)

Kasut Pink said...

Qhusairi aka Qi - pengacara Destinasi Bajet & pelakon Blogger boys (budi).. Takmo lain dah..hiks~~

ayriz said...

ello...
saya calonkan erry putra.. can't take my eyes off you..

adila lalala said...

i want pengacara destinasi bajet~,,btw,,kenapa cosmo makin nipis ni,,nipis sangat2,,ruangan fesyen pon mcm sikit sgt,,

nadhirah nasser said...

Kasut Pink and adila lalala i sokong Qi jugak.. the Blogger boy!!

zazaa sweet said...

bukan ke qi dah masuk dlm ruangan tu?~aah la, knp cosmo skrg dah semakin menipis, diet ke?~

Anida said...

zazaa sweet, ya betul..cosmo dah feature Qi a few months back. And AyuArjuna, Aaron Aziz ada dalam Cosmo Men Special tahun lepas.
Thank you for your feedbacks, keep it coming.
Pasal Cosmo "menipis" tu, percayalah, sama saja saiznya tetiap bulan sayang2ku...Tak puas baca yer? Nantikan yang akan datang, coming out tak lama saja lagi. I bet mesti u guys suka!!

Girl Next Door said...

Tolongggggggggglah feature Remy Ishak! Dia sangat tampan lagi kacak dalam drama Nur Kasih. Saya pasti beli 10 copy sbb nak potong page yg ada muka dia... heheheheheheh....

..LoLita.. said...

hi there!sai here.. =) hurm..how about jimmy shanley?..well,kamal adli pon ok jgak!hihihi..wanna ask sumtink,knape cosmo skang makin nipis?sedih lar..actually,currently im studying at sarawak..dah lar kat cni hrge die RM7,aiyaa! rndu nk bace cosmo yg macam last year..tebal!cuz if im not mistaken,starting jan 09 dah start nipis..tak cosmo lar cam nie.. =(

Anonymous said...

Faizal Tahir.Bole la...bole la....

Faten said...

Faizal? bole pnye... nanti sy beli 8 copy...

NaFa Groovie said...

anuar zain!! hahaha!

btw, yela cosmo dulu 160ms at least now 120ms huhuu....

Anonymous said...

can i see the ujibakat gadis melayu season 2 photos, please upload in this blog

jasrina rahim said...

faizal tahir la.. barulah cosmo!!

hazira said...

REMY ISHAK, PLZ!!!!!!

Anida said...

seronok baca u ols punya comments! hehehee...pasal cosmo nipis itu, dah diberitahu sebabnya. nipis atau tebal, tetap padat ngn information berguna buat kalian. apa yg penting, we are the cheapest mags around... ;)
faizal tahir and anuar zain telah dipaparkan dalam that column la sayang2ku...
remy ishak, kamal adli, jimmy shanley and lain2 itu akan diusahakan. we would love to hear more from you guys. mwahs!!
and miss Anonymous, permintaan gambar behind the scenes itu akan diajukan kepada Izza, tapi nantikan the show at tv9 coming out real soon!!

ziela888 said...

zoey rahman. cute & clean..
anding pun ok gak.. dah habis citer ghost ni tak dpt tgk muka dia lg.. or news anchor rizal zulkapli..

syasya said...

nak ally iskandar!! sgt suke dy..chumel (>.<)

eytaibrahim@ndr said...

sokong..sokong.. nak kamal adli.. weeeeeyyyyy.. :)

Anis said...

agreed!remy ishak pls!*wink*

QIQI said...

adi putra!!!!

nazLYNN jane said...

I think remy ishak is a good choice. plus he's one of the promising actors in m'sia. btw, betul ke gossip die dgn umi nazeera tuh :P

ayriz said...

hai...
kalu aaron aziz terpilih, leh letak gambar dia ngn wife n ank2 dia tak? kagum la tgk dia sbb nmpk sgt dia syg sgt dgn family dia tu... barula lelaki cosmo sejati kan... btw, nak tanya, kalu da menang hadiah dalam mag cosmo ni, hadiah kena amik sendiri ke kat opis? ke pihak cosmo yg pos kan?..hehe..tengkiu sbb sudi layan...

Aleya said...

remy ishak... plssss

mama zharfan said...

cosmo august belum kuar ker? kdg2 cepat cosmo kuar..ni mcm lambat plak this time...

adila lalala said...

the truth is,,,not just qi,,kalau disuruh senarai,,nanti panjang pulak senarainye~hehe~

Asmahanum said...

Saya suka Henry Golding!!!!

~nOra faZieRa~ said...

to my dearie editor n to all cosmo team!
hye2~suke la kt u all~
u all mmg terbaaaik hokay!
hurm~
lelaki cosmo idaman ku
ZULHUZAIMY!
aha.plz plih beliau!
hee.

Anonymous said...

i like asyraff muslim... he he he macho sexy & gagah.... he he he

gadis_kecil said...

i like zakuan adha (pemain bola)...
dia sexy & sporty... :p