Friday, September 25, 2009

MENANGI TEMU JANJI HANGAT BERSAMA ZEN FOR MEN DAN JEJAKA IDAMANMU!


Pernahkah kamu bermimipi mendampingi artis lelaki kegemaranmu dalam satu temu janji yang hangat? Well ladies, this is your chance! Hanya jawab soalan mudah di bawah, kamu berpeluang untuk berkenalan dengan Ajejaka-jejaka berbakat besar Cosmo- Ashraf Muslim, Zizan Nin, Fizo Omar, Awal Ashaari, Kamal Adli, Qi Razali, Remy Ishak, Alif Satar, Noh Hujan, dan Gambit Saifullah semuanya pada waktu yang sama!

Kenali mereka dengan lebih rapat bersama wangian terkini Shiseido ZEN for MEN. Shiseido buat pertama kalinya memperkenalkan wangian khas untuk si dia, ZEN for MEN. Wangian ini mengandungi campuran eksotik buahan Nashi dan Kinkan dengan rempah-ratus, digabungkan pula dengan unsur Rhododendron yang maskulin. Haruman ini merupakan ekspresi seorang lelaki moden yang sempurna dan well-balanced, yang menikmati persekitarannya yang aktif dan bersemangat. Sesi hot date with Cosmo ini dibawakan khas oleh wangian Shiseido Zen for Men.

Dapatkan isu Oktober Cosmopolitan untuk maklumat lanjut dan cara menyertai aktiviti janji temu hangat ini!

13 comments:

eytaibrahim said...

ha.. yang nih saye dah sms jawapannye.. hehe harap terpilih nih.. hehe

haslina said...

saya pun dah jawab... harap2 saya pun terpilih.. hehe... ammmiiinnnnn.....^^

eytaibrahim said...

kan haslina kan,,mari kiter berdoa sempena bulan syawal yg mulia ini.. amin

haslina said...

hehehe... ye eyta.. harap2 kita berdua terpilih ye.. boleh la berjumpa di alam nyata.. tapi kalau saya tamak sikit boleh tak.. saya nak menang ke Bali jugak.. huhu... boleh tak menang dua2 sekali..^^ tapi kalau syarat2nya kena pilih satu je.. boleh tak saya pilih menang percutian ke Bali... hehe..^^ aaammmmiiinnnnn

Suraya said...

saya dah pos poskad....
ade problem dgn SMS sbb saya dah tukar nombor. COSMO boleh reset balik tak nombor phone saya untuk SMS thingy?

zizie said...

i ade cite kantoi kala janji temu.i da de bf.kami bcinta jrk jauh.but i stil bkawan dgn ramai lelaki kt tmpt i study.bf larang i bkawan ngn lelaki lain dn klu i kuar dgn lelaki lain pn tnpa pngetahuan my bf.

nk djadikn cite.1 hari i kuar ngn sorg lelaki.dat time kami just minum2 dn borak2.kami br knal dn aritu our 1st date.i ni pelupa orgnye.i lupa nk lock keypad phone.num fon my bf at the top of contacts.entah mane silapnye terdial number die scare xsngaja!sudahnye,die dgr sgala pbualan antara i dgn lelaki itu!mlmnye die mntk i explain dgn sape i kuar.die mdesak dn btanya i knape i sggup curang thadap die.duhh~!rase nk tcabut nyawa.but i maintain cool.but he's cried.i felt so guilty.

skrg i da mulakn blk hubungn kami dn i da jnji takkn lukakan hatinye lg.kami suda bbaik tp da kurg mesra tak spt dulu.

since i jauh dgn die.i stil lg bkwn ngn rmai lelaki kt sini tnpa pngetahuannya but for this time i sgt berhati2 ok.tak mahu kantoi lg!

sueltra said...

haha...poor u zizie...
teringat i zaman college dulu.
penah kantoi gak..

tp skang da tunang..tp dgn org lain..hahaha

haslina said...

yeayyyyy!!!! dapat date n make over.. owh.. i cant wait!!! c u there girls...:)

eytaibrahim said...

waaa... tak dapat pon.. sedeynyehhhh :( x pat maen boling.. hukhuk

haslina said...

eita tak dapat ke?? ala tak boleh jumpa... eemmm.. nak jadik team mate saya tak? saya tak sukup sorang.. my friend las minute cancel.. huhu.. now tengah carik sorang lagi.. nak tak? nak tak? nak la... sms saya 012-2600526

eytaibrahim said...

haslina.. yeahhh.. tq esok kiter berjumpe eh.. hehe

PhyZurra said...

i won too.. i'm from team Fizo. haslina n eyta, u guys team sape?

Anonymous said...

hot hunk cosmo malaysia tak da la cam tak complate aja bc cosmo