Friday, November 20, 2009

Happy 4th Birthday Cosmo Malaysia!



Ya, sedar tak sedar, Cosmo dah pun berusia empat tahun di Malaysia. Wahhh!! Dan seperti biasa, inilah buah tangan istimewa kami untuk kamu bulan ini. The lovely Ning Baizura on our lovely and colourful cover!! (Ning yang berada di luar negara dah diberitahu semalam, tak sabar dah dia nak balik Malaysia untuk melihatnya sendiri). Apa yang Cosmo pelajari daripada Ning? or tentang Ning? Dia itu sangatlah banyaknya tenaga!! Biarpun shoot kali ini memerlukannya mengganti lebih dari 3 pasang baju, she was still smiling ear to ear. Hinggakan Aunty Stella (Ning's lovely mom) pun cakap, Ning sememangnya banyak tenaga. Dan untuk kalian semua, Ning kongsikan cara untuk tampil hebat, konfiden dan menawan bila kamu menghadiri parti hujung tahun. Siap dia kongsikan the dos and dont's, jadi kamu memang kena baca!!
Sempena birthday Cosmo, ada empat special promotion mengandungi hadiah hebat2 belaka untuk kamu rebuti. Jangan lepaskan peluang dapatkan produk daripada Estee Lauder, DKNY, Bobbi Brown dan Origins ya. Dan, Cosmo kembali menganjurkan bengkel kecantikan bersama Clarins oleh itu, kamu tak boleh ketinggalan ya kerana Intan Ladyana pun akan join sama...
Dan ada pelbagai rencana menarik untuk tatapan kamu bulan ini, termasuk cara tarik perhatian si dia (tanpa nampak over) di majlis nanti - dari segi fesyen, kecantikan dan kendiri. Kamu juga kena pelajari kenapa menuruti kata hati itu mampu menyelamatkan kamu dari situasi tak diingini. Termasuklah mengelak menjadi mangsa perogol janji temu. Caranya, dalam rencana Only In Cosmo khusus mengenai isu menakutkan itu.
Tunggu apa lagi, dapatkan a copy of your latest Cosmopolitan NOW!!


p/s - Zura Ahmad dah selamat melahirkan anak perempuan, Thalia Zara pada 9 November lalu ya...Congrats Zura!!!

21 comments:

haslina said...

semalam tercongok kat kedai newsplus cari cosmo baru.. oh belum keluar lagi...

then hari ni cek blog tup2 dah keluar..
argh..tak sabar nak dapatkan copy ni.
harap2 adala nama terpahat di senarai pemenang.. ammiinnn...

suezensuzanna said...

owh...kene check bookstore nih

Asmahanum said...

Dah beli. Cantik betul cover. Berkenan dgn colour combination. :-)

PhyZurra said...

Let the winner be me..
Let the winner be me.. (^_^)

azila said...

Dah habis baca dah.. x vyk sgt info .. nipis sangat.

azila said...

Tahniah Zuara dapat baby.. Thalia Zara best gak, apa maknanya..?

qaisarahani said...

congrat cosmo...wah awalnya kuar. okeh arini jugak i get it

nadhirah nasser said...

Congrats Cosmo!!! Happy 4th Year Annivesary!! hope could get one of the Annivesary prizes...!!!

Natasha said...

yey! friday dah bli then influence my office mate to bli skali hahaha! tapi tertinggal di hometown pulakkk so smlm bli lagik! hopefully dpt perfume dkny tu weee!!!

eytaibrahim said...

yeah.. dah dapatkan juge.. hehe suke la.. lebih2 lagi keluaran khas ulangtahun ke 4.. oh tahniah cosmo yang dah berjaya membuatkan saye membeli tanpa gagal setiap bulan. dan tahniah juga buat zura dapat baby girl..

nazLYNN jane said...

baru dapat my COSMO semlm...

nway, double congrats to COSMO for the 4th anniversary and to Zura for the new born baby. Mesti happy giller....

JuanitaJuan said...

Ning datang tak untuk FFF party??

Fara said...

Happy Birthday COSMO!!!
weee i suke dress purple ning pakai tu...11dec ni ade annual gathering company kat sunway resort ballroom...still looking for the perfect dress for that night..mmg perrrfect la content cosmo bulan ni!

neyrat khunphithak said...

happy 4th birthday cosmo!!!!!
new color style of magazine..i luv it!!

Suraya said...

kenapa COSMO tak update COSMOBILE? harap2 dapat buat lagi area Bangi.

mummy roshie said...

lama tak komen kat sini...rindunyerr..per pun sy tetap peminat cosmo dr keluaran pertama dulu..sygnyer..kalau org nak pinjam pun..mesti sy pastikan dia pulangkan..!!!!wooo..!!tahniah cosmo untuk ulangtahun ke 4..muaaahhhsss..!!!!

Anonymous said...

sy pun peminat setia cosmo..xleh hidup kalu xbaca.. da mcm klcc da cosmo mag kat umah.. seronok sb smlm dpt join FFF Award kat crown mutiara hotel... yeeeaabedabeduuuu....!!!!! yeahuuuuu.......

Anonymous said...

hy...actually i tersenarai sebagai pemenang cosmopolitan/san remo bagi bulan ogos 2009, tapi sampai sekarang i belum dapat apa2 berita pasal hadiah tersebut...

amalina said...

happy birthday c0smo! =)
c0smo da best ever..love it =p

Suraya said...

im suraya, menang ROC, tapi smp skang tak sampai surat lagi...

btw...dlm cosmo december ade pasal meaning cara lelaki pegang tangan awek dia...tiga-tiga kami buat...kalau kami cuma taut jari pakai 1 jari je, bukan makna dia nak bebas dari saya..cuma kami tengah kepanansan..tangan berpeluh...tapi still nakmenten 'unity'...hahahahhaha.....

azila said...

Suaraya, kadang2 benda2 tu cuma utk hiburan jgn percaya sangat.. bukan ada 3 cara je berpegangan tangan .betul tak?