Monday, October 25, 2010

Dan Finalis Fun Fearless Fabulous 2010 untuk Selebriti Adalah...

Inilah dia, barisan selebriti Malaysia yang paling hebat, tersenarai untuk memenangi Anugerah Fun Fearless Fabulous 2010! Tengok betul-betul dan buat pilihan tepat, sama ada menerusi undian SMS atau menggunakan borang dalam Cosmo edisi November 2010.




Tunggu apa lagi, inilah masanya nak mengundi!
Miss Cosmo, Miss Out!!

5 comments:

nadhirah nasser said...

Undi Undi Undi!!! takkan lupa punya!! tentunya lebih Fabulous for the third time!! terasa macam teringin nak join lagi FFF Party.. Cosmo mmg host yang superb!!

nEyRaT KhUnpHiThAk said...

will vote it...

farah diana said...

I dah menang jemputan khas ke anugerah cosmopolitan FFF'10 tapi knp i tak dapat emel utk kad E-jemputan & pengesahan kedatangan tu....:( pls...email it to me at fdiana79@gmail.com

Aufa Adeela Anuar said...

i pon dapat message cakap i da menang jemputan khas ke anugerah cosmopolitan FFF'10 tapi i tak dapat lagi emel utk kad E-jemputan & pengesahan kedatangan tu..confirm pengesahan kedatangan tu kan sebelum 8/12/2010..macam mane ni ye?email me at unlox_nox20@yahoo.com.my

Miss Lynn Santos said...

hi Cosmopolitan!how can i be a model??? I really wnt to!!!