Friday, December 17, 2010

Cosmopolitan Edisi Januari bersama LISA SURIHANI hari ini!



video

SURPRISE!! Ya, Cosmo edisi Januari sudah berada di pasaran untuk kamu. Dan istimewa bulan ini, eksklusif bersama Lisa Surihani, aktres dan pengacara TV popular ketika ini. Kalau nak tahu, Lisa sendiri tak tahu dia akan muncul menjadi cover Cosmo bila diminta menghadiri sesi penggambaran di studio. Just before mula buat solekan baru kami beritahu, and dia punyalah happy. Katanya, dah lama tunggu peluang nak jadi wajah depan Cosmopolitan.
Ada banyak paparan hebat lagi menarik untuk kamu buat persiapan menempuh 2011. Dari tips kecantikan terkini hinggalah gaya terbaru agar kamu boleh revamp isi almarimu.
Juga, jom undi 10 pembaca Cosmo paling menawan untuk muncul sebagai cover Cosmopolitan. Team kami telah adakan photoshoot selama dua hari untuk mereka dengan kerjasama Clinique dan Guess. Seronok melihat finalis ini berposing ala selebriti, memang semula jadi! Jangan lupa undi siapa paling best okey.
Tunggu apa lagi, dapatkan edisi Januari sekarang. Kongsikan di Facebook atau di sini, apa yang paling best dalam isu kali ini.
Miss Cosmo, Miss Out!

11 comments:

CaDLyNN said...

cepatnye! lepas keje nak p carilah~

From The Editor said...

Hi CaDLyNN, silalah sebarkan berita gembira ini juga k. Ada macam2 cerita best bulan ni. :)

nadhirah nasser said...

wow... ada video from Lisa! cool.. the cover really rowks.. loved it!

mizzura said...

bulan ni saya paling lambat...sebab gi penang..cari merata tak jumpe...ni dah kat rumah.jap lagi baru nak pergi cari:-)

CaDLyNN said...

cosmo...ada lima contest yg tak boleh nk masuk lg la..nape ek..katenye salah code n kuar code for 5th years anniversary edisi dec 2010 tu~

PhyZurra said...

i like Lisa Surihani!!

UNatasya said...

Hi CaDLynn,

Sila cuba hantarkan jawapan kamu sekali lagi mengikut kod di bawah.

Selepas pengesahan,taip COSMOLIMAJAWAPAN

CaDLyNN said...

bukan untuk contest edisi dec~
the one yg saya tanya untuk edisi january..ada few contest tak leh nak join e.g: yg tiket wayang tu.....cosmo..pls check..

eytaibrahim said...

oh.. lama tak komen.. hehehe cosmo feb.. i loike.. merah itu menawan.. ahahahaha :)

{ finieViolet} said...

nape issue bln ni nipis sangat..tak puas nk baca..

Kevin Brown said...

Join Millions of Singles in and around the world and find your Interracial dream partner today.
Interracial Dating
Black Women Dating
Interracial Marriages
Interracial Relationship