Wednesday, September 24, 2008

Iftar bersama Dynas

Dynas bergambar kenangan dengan penyokong Cosmopolitan

Sorry lambat update. Today ada photo shoot, so baru masuk opis. Dari pagi tadi dah rasa tak sabar2 nak cerita pasal event beramah mesra with Dynas semalam at Chinoz, The Gardens. Kira-kira 20 pembaca terpilih berjaya cilok traffic jam (some sanggup ambil cuti, tabiklah!) utk sampai tepat pada waktunya. Lepas kenyang makan, and berbual2 dengan team Cosmo, tup tup Dynas pun muncul, looking ever so tall and elegant, walaupun tak tempek muka dengan solekan tebal.
Dynas memang pandai layan peminatnya. Semua ala ala terpaku dengar dia bercerita pasal bisnes yang makin "meletup" di Cineleisure and butik DnA yang bakal dibuka di Sri Hartamas, hasil titik peluhnya dengan Awal Ashaari. Rasanya semua yg hadir rasa "rapat" dengan Dynas after last night, you lucky girls!
Mana boleh lupa pasal FOOD! It was superb!! Terngiang2 kerabu sotong dan udang masak merah dimakan dengan nasi kuning. Dan oh, teh tariiiiiiikkk... I minum lima gelas k. Bukan sebab tengah batuk tu yg skip sirap ais, tapi teh tarik Chinoz memang lazat - tak manis, and tetap kaw! Zaiti minum sampai ala "mabuk" lah. Hehehe..nasib baik boleh drive balik.
Teramat2lah terima kasih to Dynas for coming, Chinoz for having us there, pembaca Cosmo yang memang terbukti jatuh cinta dengan majalah hebat ini, Ungku Natasya n Izza sebab made it happen. Lepas ni, ada lagi kan, kan, kan? Tungguuuuu....
Love,
Anida

4 comments:

Pink Marie said...

tenkiu cosmo!
tenkiu dynaz!!

yes mesti ada lagi kan, kan, kan??

my short review here: http://mafiakampung.blogspot.com/

anida said...

Pink Marie,

kalau nak pi FFF, rajin2 undi your favourite celebs and FFF ladies tau!

Sherlieza said...

Thank u so much guys for invite me!! Me n my frenz really enjoy on dat day.. Food sedap, Dynas mesra n friendly, team Cosmo BEST GILER!! X rugi jadi die hard readers Cosmopolitan!!

Love u guys!! Muaaahh..

maznajwa said...

Best giler dengan kawan kita bercerita.Alangkah bagus kalau dapat bertemu muka dengan artis pujaan.Harap Cosmo dapat anjurakan sesi yang sam di luar dari Kuala Lumpur, kan best.Saya pasti akan jadi orang pertama :)