Friday, August 21, 2009

Cosmopolitan September - Lebih Hebat!


Dah ada, dah ada...Isu September dengan wajah jelitawan terkenal, Maya Karin! Dan sebagai hadiah Ramadhan, kamu boleh dapatkan Cosmo Collection yang memaparkan koleksi fesyen Dingin/Sejuk 2009 serta paparan solekan musim terbaru ini. (All sweat and tears tau!)
Macam-macam cerita menarik disediakan termasuk bahaya memandu cuai, kesilapan baru yang mungkin kamu pernah lakukan, mampu meragut nyawa. Dan, gadis Cosmo bercerita pengalaman bercinta yang nakal (we like!), kelakar dan mengejutkan betul. Dan cara kamu boleh rapatkan hubungan kekeluargaan bila konflik melanda kamu dan adik-beradik.
Check out spread tentang dua Nana (Nurul Hana EraFM dan Liyana Jasmay), pasti ada satu inspirasi solekan boleh digayakan sempena Aidilfitri nanti. Ikuti kisah menarik pengalaman raya mereka, dan bagaimana Nana (EraFM) kali pertama beraya sebagai seorang isteri.
Bonus: sampel gincu dari Maybelline untuk kamu!! Untungnya....

20 comments:

Hazlina Hassan said...

Wow, this is Ramadhan gift from COSMO. Maya Karin Idola saya dari dulu lagi...thanks COSMO for this featured!

Selamat Menyambuat bulan Ramadhan & Berpuasa buat semua Crew & COSMO readers.

Nota tangan : COSMO sahabat setia tika tunggu waktu berbuka puasa :)

eytaibrahim said...

hoye.. maari pergi carik sekarang..wehehehhe

haslina said...

salam ramadhan buat team cosmo...

hazira said...

tak sabar nak beli. antara barang mesti beli setiap bulan. :-)
erm.. boleh tak saya nak cadangkan cover cosmo selepas ini, bagi peluang untuk selebriti bertudung juga? tak salahkan..bukan la selalu, mungkin untuk edisi khas raya nanti.
saya nak sangat cadangkan wardina. saya rasa dia memang wanita muslimah cosmo.. harap cadangan saya dipertimbangkan. :-)

Miu said...

I bought yesterday already!! thanks for the freebie lipstick!!!!

mawar jingga said...

salam ramadhan buat team cosmo..leabiuu u all..terujaa i pagi semlam cosmo dh keluar...cosmo is my faberet zines

einmohdhairi said...

howya!!..
kasi rembat cepat!!..
luv cosmo damn much!!..

eytaibrahim said...

tolong... tolong.. i try sms ugly truth tuh.. tak lepas la.. ade sesiape leh tolong check kan.. nak tgk wayang nih..wehehehe time kasih..

azila said...

naper cover cosmpolitan asyik recycle org yg sama.. ramai lg celebriti fashionista di luar sana.

SIRANA said...

Dah dapatkan cosmo semalam..
besttt sgt..
hmm, xsabar nak berbuka puasa bersama fafau esok.Thanx COSMO!

Anonymous said...

yeah..bila nk amik fazura jadik cover? huhu!!! n nape bli takde pun lipstick tu wawaawawa!!! bila dh hbs baca br tau ada wawawa!!

Anonymous said...

Saya peminat setia cosmo. sehinggakan saya melanggan majalah tersebut. tapi sehingga kini majalah tersebut masih x sampai di opis saya. hari2 saya follow up with my fren. kebetulan saya tengah pantang sekarang. tapi saya x pernah x memilikinya...miss cosmo miss out...

Hazlina Hassan said...

WOw menariknya....Jadi 40 pembaca terawal melanggan boleh dapat produk Loreal percuma....Boleh pakai masa raya nanti you!

Langgan jangan tak langgan...

P/S : Promo Hari Raya :)

~nOra faZieRa~ said...

i olready bought cosmo hokay!
mmg ternanti2 da.
nseb bek ade jual kt kdai cina dpn tuh~
hehehe.
shuke2 keluaran kali nih.
aduhai.tgk suggestion mekap tuk raya~
cantek2~mmg harus ditiru!

~nOra faZieRa~ said...

cop!
sy ade kemusykilan sket.
sy try sms tuk masuk contest2 yg ade dlm cosmo
sy da type dgn btol~
tp feedback yg sy dpt..katenye sy entered the invalid msg~
sedey btol =(
nape bley jd cmni~
kak izza.bley beri jwpn x?
syg cosmo..

UNatasya said...

Hi Nora, can you tell me which promo yang you cuba nak hantar tu? I'll forward this to our sms provider. Thanks for your feedback.

haslina said...

hi Natasya..

the ugly truth contest tak boleh send by sms la. same problem with nora. dah send banyak kali dah..:(

UNatasya said...

Hi Haslina,

Kindly share me your contact number. I'll forward it to our sms provider. Thanks again.

eytaibrahim said...

dah sms jugek banyak kali.. tak dapat pon .. huhu the ugly truth tuh.. hukhuk :(

haslina said...

Hi Natasya,

my contact number is 012-2600526... hopefully boleh menang tengok wayang..^^