Friday, September 4, 2009

Iftar Cosmopolitan bersama Fafau, Liyana Jasmay & Irma Hasmie







Ampun maaf dipinta sebab tak berkesempatan nak upload pics dan story pasal buka puasa Cosmo dan readers tersayang ari tu. Kisahnya begini, Ogos 26 lalu, Cosmo telah adakan majlis iftar dengan 40 pembaca terpilih dan mereka berpeluang lepak2 dengan editor jemputan isu Ogos, Fara Fauzana, serta Liyana Jasmay dan Irma Hasmie yang pernah jadi wajah depan Cosmo tahun ini.
Tetamu terawal datang kira-kira 6.20pm, terdiri daripada pembaca. Liyana pula tiba dengan bondanya, nampak lesu jek adik manis kita ni sebab baru abes photo shoot sepanjang hari. Memang perutnya dah mula berkeroncong pun. Fara Fauzana yang memang vasss gitu sampai tak berapa lama kemudian. Letak2 beg terus melayan tetamu, memang hebat lah. Memang cuak jugak mula2 tu sebab cuaca tetiba gelap gelita, padahal jam belum pun 7pm. Hujan lebat turun, nasib baik tak teruk mana. Bila majlis mula, alhamdulillah dah reda. Minta maaf kalau ada pembaca yang kena pindah meja, tapi nak elak dari kalian pulang lencun jek nanti..hehehe..Eh lupa, Irma Hasmie pula tiba beberapa minit lepas waktu berbuka sebab stuck dalam traffic. Cian dia, tapi tetap jelita gitu.
Kemuncak majlis, Cosmo telah buat penyerahan A Bag Of Love kepada Kem Modal Insan Kewaja yang membantu wanita berdepan masalah hamil luar nikah. Terima kasih banyak2 kepada En Yahya Mohd Yusuf yang sudi datang mewakili Kewaja. Juga penaja terhormat seperti Maybelline (buka kaunter solekan jadi rebutan ramai tu) dan Garnier, serta Restoran Tarbush selaku penaja lokasi dan makanan. Memang makan sampai kenyang lah malam tu...Amacam, best tak?
-Nida-

8 comments:

haslina said...

ala...sedihnya tak dapat jemputan even da send reservation through email n sms contest...:( huhuhu... hopefully nanti cosmo organize open house ek.

AyuArjuna BiGoshh said...

memang best....fafau memamng ada class

eytaibrahim said...

waaaa... pon sedey sebab tak dapat jemputan.. sob..sob

haslina said...

nampaknya kita sekapal la eyta.. frust tau bila tak dapat jemputan.. so cosmo team memang kena organize raya open house la nanti...hehe..^^

Syazlin said...

I was there..and dapat lucky draw lagi..alhamdulillah..thanks to cosmo..hope will be invited more in future event...hidup cosmo

eytaibrahim said...

haah.. sekapal lah kiter haslina.. kiter try contest laen plaks pasni.. haaaa.. sangat bersetuju ngan cadangan tuh.. open house cosmo merangkap gathering follower2 cosmo.. oh sungguh menggujakan.. harap2 team cosmo approved la cadangan nih.. hehe tak gitu iza??

BANDITOS EXCLUSIVE said...

erm...kalo cosmo wat open house/gathering utk followers cosmo....mesti sy akan join nyer!!!

LIZZIE said...

congrats ayu.. lotsa winnings thn ni ye.. mana2 pergi nmpk nama ayu.. bestttt.. i wanna be just like u when i grow up! (hehehe...)