Friday, September 18, 2009

Ready, Set, Terimalah Isu Oktober!

Sebelum pulang balik beraya tu, jangan lupa dapatkan isu Oktober yang dah terjual di pasaran (mesti ramai yang dapatkannya, syabas!). Leighton Meester, teraju utama Gossip Girl menghiasi muka depan bulan ini. She's so hot! Cerita eksklusif mengenai dirinya hanya untuk pembaca Cosmo melihatkan betapa "biasanya" gadis terkenal ini.
Menarik bulan ini:
* BONUS! PERCUMA Beg Edisi Terhad Fun Fearless Fabulous untuk semua pembaca!
*Menangi hot date dengan 10 selebriti lelaki terkenal tanah air. Termasuk Ashraf Muslim, Fizo Omar, Gambit Saifullah, Zizan Nin, Awal Ashaari, Remy Ishal, Noh (Hujan), Kamal Adli, Qi Razali dan Alif Satar (ops! that's everybody..heheh). Boleh main boling bersama mereka tau. Sesi janji temu berkumpulan tajaan Shiseido Zen For Men ini pasti menyeronokkan!
* Lagi yang boleh kamu menangi - Percutian ke BALI tajaan MAS!!!! Mudah saja caranya, berikan slogan tak lebih 20 perkataan menggunakan borang disediakan.
* Juga bersama isu Oktober, tote beg eksklusif Cosmopolitan untukmu. Cepat, tunggu apa lagi!!
* Paparan hebat bulan ini termasuk deretan beg dan kasut terseksi di pasaran. Cosmo cuba paparkan yang terkini musim ini termasuk tumit tinggi, platform, gladiator, pumps dan banyak lagi. Untuk lengkapkan gayamu itu, kenalah ada beg bimbit comel (pun ada banyak pilihan kamu boleh buat).
Sebagai majalah yang amat prihatin dengan "mimpi ngeri" wanita, sempena bulan kesedaran barah payu dara ini, Cosmo dan majalah di bawah ACP Magazines menganjurkan Projek Think Pink. Nak tahu pembabitan Cosmo dan apa yang kamu boleh lakukan? Terus ke bahagian merah jambu bulan ini ya.
Sempena Syawal yang bakal menjelma lusa ini, team Cosmopolitan Malaysia nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA dan MAAF ZAHIR BATIN kepada semua pembaca tersayang. Semoga kalian terus-terusan menyokong Cosmo, sampai bila-bila ya...

11 comments:

eytaibrahim said...

oh.. mengujakan betul... nak nak harap dapat maen boling bersama kamal adli..oh masuk longkang belakang kire..hahahaha.. wish selamat hari raye juge buat semua team cosmo..maap zahir dan batin ye..

NASIEHA SAKIENA said...

hye team cosmo:)
isu oktober sgt seksi:)
yet,fun and fabolous..
congrat for a such a good job..
love ya:)

Hazlina Hassan said...

Dikesempatan ini saya ingin mengucapkan Salam Aidilfitri buat semua crew COSMO yg ceria. Mohon maaf Zahir batin, semoga kali ini Syawal cukup bermakna bagi kita semua.

Salam Eid Mubarak & Selamat Pulan Bekerja :)

Ikhlas, Hazlina Hassan

nadhirah nasser said...

wahaa... dah beli b4 raya ari tu.. siap terus bukak beg yg mengancam kaler merah tu.. simpan cosmokat dlm n untuk letak knick knacks yg i beli kat jln Tar.. macam brooch n etc.. tak payah pakai beg plastik.... sesuai sgt....pakai jugak time raya untuk letak make-up beg, pantyliner n etc....lagipun sedondon dgn baju raya i this year!! merah menyala!!!...

btw, nak ucap Selamat Hari raya Aidilfitri for Cosmo Team!!!

eytaibrahim said...

yeah dah dapatkan pon.. beg die kasi mak.. nak letak kaen sembayang katenye.. sib baek dah ade beg tuh.. neway dah anta 10 sms nak maen boling.. harap2 menang lah.. hehe :)

hanys said...

baru dapatkan cosmo semalam.. sedihnya, kenapa pasal Leighton Meester siiiikiit sangat?? pics pun sikit.. tak puas baca.. sedih nya :(

zsazsaGLAMER said...

Selamat HAri raya 4 team COSMOPOLITAn....smoga terus hot..hot...hot topic!!maap zahir batin

Syed said...

Hi Cosmo team!
Saya x pasti berapa ramai lelaki yg membeli dan baca kosmo, yg pasti saya adalah salah seorg daripadanya...haha...
Cosmo mmg best, bnyk tips berguna dan produk kecantikan yg diketengahkan...(sy x maksudkan make up okay! ^_^)
Anyway, harap Cosmo akn jd lebih baik dari masa ke semasa dan kalau boleh wujudkan juga satu ruang kecil utk lelaki...? ^_^

haslina said...

i hope boleh menang percutian ke Bali!!!!! waaaa..... bestnya kalau dapat... aammmiiinnn...

apa pun..

selamat hari raya maaf zahir batin buat semua!!!

~nOra faZieRa~ said...

aha.isu oktober mmg terbaek!
plg suke ruangan hotest guys in town.
duhh~!kacak abis!
msih xterlewat kn tuk ucap slmt ari raye aidilfitri kpd sume team cosmo.
cayunk u all~

banditos said...

salam..
isu october mmg superb...
dulu nk dpt beg merah tu, kitorang terpaksa menang contest masa mkn bersama liyana jasmay..x sangka plak cosmo bole bg free wt october issue...
sukenya.....
anyway....congrat n good job ya utk team cosmo..
u all mmg best!!