Wednesday, October 14, 2009

Ada Aku Kesah? We Should Care


Of course nak kena ambil kisah. Cosmo tahu our readers semua pemurah dan penyayang plus its an opportunity untuk kamu berbakti. Tadi I pergi event Clarins We Care 2009. Dah 11 tahun Clarins buat "bende" ni dengan tujuan membantu kanak-kanak yang kurang bernasib baik.
Tahun ni Clarins cuba membantu kanak-kanak dari empat rumah kebajikan - with your help of course!
  • Agathians Shelter, PJ
  • Persatuan Anak-anak Yatim & Ibu Tunggal Kampung Medan, PJ
  • Rumah Kebajikan Kanak-Kanak Rhema, Seremban
  • Vinashini Home, Seremban
Apa yang boleh kamu buat :
Bermula 1 November hingga 31 Disember 2009, beli "We Care Tumbler" yang sangat cute dengan harga RM12 (sahaja!) kat mana-mana outlet Clarins. Semua kutipan jualan akan disalurkan kepada kanak-kanak yang kurang bernasib baik ini.

So girls, if you can afford to buy a bottle of perfume harga RM200.... apa sangatlah RM12.

Untuk maklumat lanjut go to www.clarinswecare.com.my

-Nana-

7 comments:

~nOra faZieRa~ said...

aha.menarik!
rm12 only.
mmber2 cosmo sume.moh2 kite bntu mreka yg kurg bnasib baek!
we should care hokay!
peace :)

eytaibrahim said...

cute la.. esok juge i dapatkan.. hehe berbelanja sambil beramal.. kan elok tuh.. :)

nadhirah nasser said...

OHOHOHO.. Comel2... hari ni lupa bawak tumbler sendiri... eheh.. okay, RM 12 for charity!!

sueltra said...

insyaAllah! awal next month i nak pegi beli Clarins Par Amour ..boleh beli tumbler skali!
clarins is my top fave perfume!

banditos said...

erm...i suka charity ni..
1 nov mesti i pergi dapatkan tumbler ni...
Dpt jugak pahala kan kalo kita ikhlas utk membantu..

Hazlina Hassan said...

I dah dapat cosmo terbaru Nov 09.
YAY!

azila said...

honestly i can't afford to buy rm200 a botel of perfumed.