Tuesday, October 27, 2009

Cosmo November 2009 Di Pasaran!

Elo, elo...Sorry sebab lama tak update, tapi Cosmo team sedang sibuk preparing upcoming issues, dengan events hujung tahun lagi nak kena prepare. But ofcourse, inilah dia buah tangan terbaru untuk kamu - COSMOPOLITAN ISU NOVEMBER 2009. Wajah depan kali ini; Juliana Evans yang nampak SO HOT, betul tak? Mungkin ada antara kamu yang sangka dia tak se-friendly selebriti lain. Haaaa...Cosmo berjaya korek sebabnya. Dan dia turut kongsi sesuatu mengenai kisah cintanya dengan Sam Bunkface tu. Juga mengenai pembabitannya dalam Gadis Melayu. Jangan lupa saksikan Final Gadis Melayu pada 5 November nanti ya. Kita lihat siapa yang menang...
Menarik isu ini, tentulah Anugerah Kecantikan Cosmopolitan (AKU 2009). Saksikan sendiri barisan produk terbaru yang telah dinobat pemenang kategori masing-masing. Dengan cara itu, kamu boleh nilaikan sendiri kehebatannya menerusi recommendation Cosmo. Barisan pemenang memang gempak habis.
Juga, Anugerah Fun Fearless Fabulous 2009 kembali menemuimu, kali ini 11 finalis disenaraikan. Terus ke halaman 61 untuk lebih mengenali gadis Cosmo yang masuk ke final. Dan, barisan Selebriti Fun Fearless Fabulous. Ada tiga kategori tambahan untuk jadikan anugerah ini lebih happening iaitu FFF Senyuman Menawan; FFF Pereka Muda dan FFF Pasangan Serasi. Antara muka baru masuk sebagai finalis tahun ini termasuk Dina (Era FM), Lisa Surihani, Marion Caunter, Shila OIAM, Aizat, Nabil, Henry Golding dan Mawi! What you need to do now is to VOTE! Selak ke halaman 68 untuk tanda pilihan (hati) mu. Dan kamu juga berpeluang untuk ke kemuncak anugerah itu nanti tau. Tunggu apa lagi....
Bagi yang sedang merancang untuk habiskan cuti tahunan, dalam isu yang sama Cosmo sertakan pelbagai tips, rencana dan paparan berkaitan termasuk fesyen dan kecantikan bila kamu nak melancong. Jangan lepaskan peluang memenangi kembara menarik ke Surabaya, Indonesia dengan penerbangan Malaysia Airlines.
Menarik, bukan? Cepat dapatkan Cosmopolitan terbaru ini untukmu. :)

18 comments:

eytaibrahim said...

hola.. dah dapatkan pon.. tapi dapat percume lagi semalam.. thanks guys have a great nite yesterday.. keep up the good works.. ahh jangan lupe jemput tuk fun fearless fabulous nye anugerah..siap2 sms sudah.. :)

nadhirah nasser said...

salam.... dah beli semalam... new appearance yg meletup!!! wah.. terbeliak mata....nice work cosmo team!!! owh yeah.. mahu juga ke FFF. nanti kan my votes and participation coupons!!!!

haslina said...

kalau tau semalam nak dapat i tak beli tau.. haha!!! but nvm.. really had fun with u all last nite.. really so much fun!!! thanx!!!

hazira said...

cosmo nov memang best. tak puas walau dibaca berulang kali. paling suka artikel 'cinta kebal di zaman gawat'. banyak tip yang saya boleh praktikkan dalam hubungan kami.. cosmo is the best! love u!

Anonymous said...

untuk anugerahfun fearless ni untuk semua umur ke??saya baru form3 nak join boleh ke???

Natasha said...

yes!!! dh anta borang FFF jugak!! harap2 terpilih thn ni ramai my faveret artist tercalon :) and issue lembara yg gempak!! tak sbr nk plan holidays :) Cosmo the best!

qaisara said...

yeaaaa baru je beli pg td...ada isu yg betul2 kena ngn kawan yg tngh konfius dlm memilih pacar. apa lg terus suh dia dapatkan cosmo.

Cosmo....the only local magazines dat i never miss out

chayang cosmo

Anonymous said...

PLEASE PIHAK COSMO UMUR BAPE YG BOLEH JOIN ANUGERAH FFF NI..PLAS REPLY KORANG

Mas Putri, said...

dah beli dah majalah ni.. sb ada juliana evans. tapi kenapa cosmo tak pernah amik cover artis2 jelita lain mcm Rozita Che Wan, Lisa Surihani & Diana Danielle?

Farah said...

yes!! bulan ni punye content mmg best giler coz i love travelling!!!
i dah hantar borang undian FFF siap SMS lagi..jangan lupe jemput k! tahun lepas i x dapat tau sedey..kesian tasha pegi sorang2 hehe..looking forward to join next cosmo's event!! XOXO

Suraya said...

dah lama beli, tapi mlm tadi baru habis baca plus isi borang2 yg nak dipos..sms pun sudah..hahaha...

From The Editor said...

Hi Adik Anonymous, thank you for supporting Cosmopolitan. Im sure you are a Fun Fearless Fabulous gal juga. Bagaimanapun pihak kami hanya menerima penyertaan daripada pembaca dewasa sahaja. Teruskan membaca artikel2 yang bakal memberi inspirasi kepada adik untuk menjadi gadis Fun Fearless Fabulous nanti. Thank you.

Anonymous said...

TO : EDITORR
SAYA CUME NAK JADI PENONTON UNTUK KE ANUGERAH FUNFF XLEH KE??
BUKN SYA NAK MKSUD BERTANDING???
PLS REPLY SBB NAK HANTAR SMS HEHE!!!
from ; ADIKANONYMOUS

.saidatul syakiera. said...

hi,
baru je habis baca keluaran bulan ni malam tadi..a bit busy sebab sekarang musim exam.. if tak, dah lame habis baca.. :)
1st, thanks sbb dah kembalikan cosmopolitan yang dulu.. (with more than 120 pages... luv it! I start bace cosmopolitan afta SPM and now I kat ipta.. :) )
then, lepas tgk2 semua koleksi yang ade.. I prasan something, cover page bulan ni lebih kurang dengan keluaran..
Mei 2009: same backgroud colour..baju liyana jasmay pun pink jugak..that big blue font pon!hihi..
Sept 2009: background colour still yellow even lain sikit.. and big font tu plak warna pink.. :p

i'm sure all of you ade idea yang gempak2 n sangat best untuk tatapan kami.. i hope to see it next month~ xsabar nk bace keluaran next month! how about scha for cover girl? :)

Hazlina Hassan said...

Dun judge the book by its cover :) Baca dulu baru taw best ke tak....

Anonymous said...

Napa sy x dpt lg my lovely magazine ni?Sepatutnya sy dh dpt...x nk terlepas la interesting story...huhuhu...

SyuhadaJohari said...

dah beli! nice cover!!
suka sgt juliana evans!
she's gorgeous!
isi kandungan juga best!
keep itu up guys! <3

sakura said...

bleh tak update pemenang2 fff award? thanks.