Tuesday, November 3, 2009

Your Hot Date, Bowled Over

Janji temu pembaca Cosmo dengan jejaka idaman hari tu memang best. Tup2 nampak coverage kat Berita Harian semalam, alamak...teruja abis! (Thanks Jaydee n Su)
Dari pagi team Cosmo dan terpacak kat Pin Junction, Cineleisure untuk set up and to make sure the place looks hot for you. Dari writers, semua jadi minah bunga aka florist sbb kena buat susunan bunga DIY, nasib baik cantik hehehee...Dengan yang kena panjat sana, hias sini, gantung sana. But ofcourse, staff di Pin Junction banyak membantu, terima kasiiiiihh...
Tetamu pertama yang nampaknya tak sabar2 nak mulakan acara - Noh (Hujan). Yes, he was early! We like! Seronok la tengok gelagat dia, siap duduk kat reception baca berita tetiba..hehehee...asalkan Noh bahagia, team Cosmo tumpang happy.
Then seorang demi seorang (diselang seli dengan readers jemputan) masuk ke area boling. Thank you Zizan Nin, Imran Ajmain, Gambit, Fizo, Kamal, Alif, Ashraf, Noh dan terakhir tiba...Awal. Yang penting, readers had fun bermesra sambil compete secara friendly sepanjang acara itu. Ada yang ingat main sampai tiga games ni! Bukan main lagi...maybe next time kita buat ala GP ke? (pandang kat Izza and Net).
A special thanks to Shiseido Zen For Men, penaja utama acara ini dan Pin Junction as penaja lokasi.

Inilahnya senarai pemenang...
Best team: Geng Kamal Adli (ada kontroversi di situ, tapi keputusan dibuat berdasarkan jumlah jatuhan pin terbanyak. Muktamad)
High Score: Sarah (dari team Zizan Nin)
Ratu Longkang: Mimie (dari team Imran Ajmain)
Raja Longkang: Gambit Saifullah (sporting habis!!)

Kepada sesiapa yang berpeluang ke hot date ari tu, silalah kongsi kenangan kalian di sini ya...we'd love to hear from you.

p/s - Zura Ahmad, editorial assistant Cosmo dah mula cuti rehat untuk persiapan menyambut anak keduanya, insyaallah minggu ini. Sama-sama tolong doakan dia selamat bersalin ya...

4 comments:

haslina said...

hi team cosmo...

saya one of the lucky girl tat nite coz dapat hot date n make over percuma by sheseido..
i nampak sangat lain malam tu after did the make over.. tak pernah fully make up like that. normally just compact powder n eye shadow.
thanx to the make up artist.. she's so good. saya betul2 teruja after make over to meet all the hote date.. hehe
saya dapat group ngan awal.. he is so funny n gila-gila.. sporting habis..
but im a bit kecewa jugak la coz remy ishak didnt turn up.. punyala teruja nak tengok 'adam' secara live tapi tak dapat..
btw yang last datang malam tu bukan awal tapi ashraf muslim.. he is so charming!!! sangat suka tengok dia.. hehe
thanx to cosmo team.. u r so really great!! hopefully can join other event next time

to zura..semoga selamat segalanya.. tahniah ok.. ^^

eytaibrahim said...

hi ols.. haha rase seronok gler malam tuh.. maklum lah bertemu janji ngan 10 jejaka-jejaka hot idaman malaya.. sebenarnye i tak menang pon..:( tapi ade insan yang sooo guler pelawa i pergi..thanks haslina..atas jemputan.. katenye demi pertemukan i ngan kamal adli.. oh so sweet kan :) .. over all best la ade acara santai macam tuh.. leh beriadah sambil beramah mesra gitu.. tahniah team cosmo atas penganjuran acara sebegitu.. klu jadi acara tahunan pon ok.. hehe tak pon leh buat pertandingan antara pembaca2 cosmopolitan pulak..lastly thanks and uols rock..
to zura.. congrate dear..

PhyZurra said...

hi guys.. i pon one of the winners. From team Fizo Omar. Event malam tu mmg giler best. Rase macam mimpi. Don't want it to end.. hehe. sampai hr ni pon still terkenang.. Hopefully bleh jumpe lg all readers, team Cosmo, and the hot guys..:) . Kak Izza, xbleh dpt invitation ke FFF Award ke? I saw U on Quickie jz now.. Plz..plz.. I'm voting 4 d winners gak taw..

Haslina & Eyta: Kite berjiran la time bowling.. ;)

From The Editor said...

Hello girls,

Thank you so much for being a good sport and I'm glad semua get to enjoy themselves. Seronok tengok semua "bergumbira" dengan jejaka terhangat Malaya!

Jika diizinkan kami akan cuba usahakan lagi pada tahun depan. As for the upcoming Fun Fearless Fabulous Awards... we will contact the lucky readers soon!!!

Love, Izza