Wednesday, October 20, 2010

Cosmopolitan edisi November 2010 memaparkan Jessica Alba dengan istimewa Cosmo World - Editor Cosmo antarabangsa berkongsi tip menarik.

EKSKLUSIF: Jessica Alba sebagai cover girl Cosmopolitan Malaysia kali ini! Itu saja dah memadai untuk kamu dapatkan isu terhebat sepanjang 2010. Hanya Cosmo ada kisah hidupnya yang terkini dan selepas bergelar ibu.
Juga, senarai pemenang Anugerah Kecantikan Cosmopolitan (AKU) 2010 yang bak kata Editor Cosmo, Izza Safinaz, mampu buat kamu nampak amazing setiap hari. Tahniah kepada semua pemenang, kerana kalian memang selayaknya menjadi milik setiap wanita Cosmo.

Paling istimewa juga, Cosmo World yang menampilkan secara eksklusif Editor Cosmo daripada seluruh dunia berkongsi tips fesyen, kecantikan dan melancong. Hanya Cosmo saja dapat memaparkan kisah sehebat ini, jadi kamu kena pastikan kamu memiliki isu November, SEKARANG!

6 comments:

Syima Emi said...

wah.. x sabar nak g beli... ptg tadi pergi kedai masih tak ada.. cosmopolitan mmg hot. hadiah2 pon hot. semua hot2...

From The Editor said...

Hi Syima Emi. Memang patut pun you tak sabar to get this one. Sebab gerenti yang ni sangat best! Tell you friends ya...
And thank you for supporting Cosmo! :)

nadhirah nasser said...

bergerak ke newstand sekaranggggg...!!!! yeay!!

mizzura said...

tadi tak jumpa..saya tunggu esok...kalau langgan lagi cepat dapat ker atau post sama time majalah keluar pasaran..

~z13L@D@L@Dy~ said...

hai team cosmo,harap dapat pilih salah seorang model terkenal di malaysia sebagai cover.sbb fesyen dan model sgt berkait rapat :) looking forward for that :)

Anonymous said...

susah nak dapat kan cosmo...
keluaran terhad k......kdg2 ada bulan yang sy tak dapat beli n baca.....